Şanlıurfa'da Suriyeli Kaçaklar 'Döner Bıçaklı' Kavgada Karşı Karşıya Geldi

TAKİP ET

Şanlıurfa'da bir grup Suriyeli kaçak karşı karşıya geldi. Büyüyen tartışmada kaçaklar, birbirlerine döner bıçakları ve sopalar ile saldırma girişiminde bulundu.

Ülkenin dört bir yanından kaçakların kesici ve delici aletler ile çıkan kavgalarda gruplar halinde karşı karşıya geldikleri ve asayiş sorununa yol açtıkları görüntüler gelmeye devam ediyor.

Vatandaşın kamerasına yansıyan görüntüler bu sefer Suriyeli kaçakların yoğun olduğu Şanlıurfa'nın Bamsuyu Mahallesinden geldi.

Akşam saatlerinde araçlarından inen Suriyeli kaçaklardan oluşan iki grup karşı karşıya geldi. Grupların arasında çıkan tartışmanın nedeni bilinmezken, çevredekilerin tarafları ayırmaya çalışması görüntülere yansıdı.  Kaçakların döner bıçaklı ve sopalı olarak karşı karşıya geldikleri görüntüleri Kulis TV paylaştı.

Gazeteci Mehmet Yetim, sosyal medya hesabından kavgaların hemen hemen her gün çıktığını vurguladığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

''Şanlıurfa'da Suriyelilerin en çok yaşadığı semtlerden birisi olan Bamyasuyu Mahallesinde kendi aralarında çıkan kavgada kebapçıların kullanmış olduğu zırh, döner bıçağı ve taşlı sopalı kavga sonrası mahalleli hemen hemen her gün çıkan bu kavga görüntülerine adeta isyan etti...''

 

şanlıurfa suriyeli kaçak mülteci Sığınmacı kavga döner bıçağı bamsuyu mahallesi