Şanlıurfa'da Sulama Kavgası Kanlı Bitti: 2 Ölü, 6 Yaralı

TAKİP ET

Şanlıurfa'da akrabalar arasında arazi sulaması sebebiyle çıkan kavgada 2 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki Akören Mahallesi'nde yaşanan olayda, iddiaya göre, aynı bölgede yaşayan ve birbirleri ile akraba olan Gök ve Gülek aileleri arasında arazi sulama suyu sebebiyle tartışma çıktı. Tartışma, olaya diğer aile fertlerinin de müdahil olmasıyla kısa sürede büyüdü.

Birbirlerine sopa, bıçak, tabanca ve tüfek ile saldıran kalabalığı görenler durumu jandarma ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yaşanan kavgada ortalık savaş alanına dönerken, 8 kişi kurşunla ve bıçak darbeleriyle yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından ambulanslarla Suruç ve Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Hikmet Gök ve Kavas Gök, yapılan müdahelelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybettiler.

Tedavilerine devam edilen 6 yaralıdan 2'sinin ise hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

şanlıurfa suruç arazi sulama kavga kavgası kanlı bitti 2 ölü 6 yaralı akrabalar arasındaki silahlı bıçaklı tüfekli sopalı savaş alanı