Sapık, Genç Kızın Hayatını Zindana Çevirdi

TAKİP ET

"Sefa Beyanı" nickini kullanan bir sapıkDerya Kuş isimli genç bir kızın hayatını zindana çevirdi.

Derya Kuş adlı genç bir kızın Twitter'da yaptığı yardım çağrısı, sosyal medyanın gündemine oturdu. Kendisini aylardır tehdit ve taciz ederek hakaretlerde bulunan sapığın yaptığı sosyal medya paylaşımlarını ve kendi adına açtığı Telegram kanalının ekran görüntülerini paylaşan genç kız, adalet istiyor.

Genç kızın paylaştığı ekran görüntülerine bulunan "SefaBeyani" kullanıcı adıyla Twitter paylaşımlarını yapan şahsın, türlü hakaretlerde ve tehditlerde bulunduğu görülüyor. Sapığın tehditleri nedeniyle psikolojisinin bozulduğunu ve sokağa çıkmaya bile korkar hale geldiğini belirten Derya Kuş, "Psikolojik tedavi görmeye ve bir sürü ağır psikolojik ilaç kullanmaya başladım. Hayatım mahvoldu, okuluma bile devam etmekte zorlanıyorum" ifadelerini kullandı.
  Genç kızın fotoğraflarını ve bu fotoğraf üzerinde yaptığı oynamalarla hazırladığı görüntüleri sosyal medya platformlarında sapıkça hislerle paylaşan şahsın, genç kızın ailesine, akrabalarına ve arkadaşlarına mesajlar atarak yalnızlaştırmaya çalıştığı görülüyor. Genç kızın yüzünü pornografik fotoğraflara ve videolara yerleştirerek bu görüntüleri yaymakla tehdit eden sapık, hukuki yollardan da korkmadığını belirterek genç kızı tecavüzle ve ölümle tehdit ediyor. Söz konusu ekran görüntülerini Twitter'da paylaşarak destek isteyen Derya Kuş, "Hukukin sürecin hızlanmasını sağlamak, bu süreçte bana daha fazla zarar vermesini engellemek ve sosyal medyadan destek almak için bu floodu hazırladım. Kendisinden artık korkmuyorum. ailem, arkadaşlarım hepsi beni destekliyor bu sürecin sonuna kadar peşinde olacağız" ifadelerini kullandı.

sapık sefa beyani sefabeyani derya kuş taciz tehdit