"Sarhoş" Diktatör Putin Yine Saçmaladı: "Önce Kim Başlattı?"

TAKİP ET

Eli kanlı Rus diktatörü Putin, Ukrayna'nın altyapısına neden saldırdıklarına yönelik soruya ilk önce Ukrayna'nın Kırım köprüsüne gerçekleştirdiği operasyonu bahane ederek cevap verdi.

Sarhoş olduğu iddia edilen Rus diktatörü Putin'in Rusya'nın Ukrayna'ya işgalini ilişkin konuştuğu bir video Twitter'da 2,6 milyon'dan fazla kez görüntülendi.

Putin, devlet ödüllerinin alıcılarıyla konuşurken, “Bütün saçmalıklar, tüm sahtekarlıklar bir kenara çekilmeli.  Hiç kimse halkımıza karşı görevimizi yerine getirmemize engel olmamalıdır." ifadelerini kullandı. 

Sağa sola sallanarak konuşan diktatör, “Komşu ülkemizin enerji altyapısına yönelik operasyonlarımız şu anda çok fazlakonuşuluyor. Evet saldırıyoruz ama bunu kim başlattı? Kırım köprüsünü kim vurdu? Kursk Nükleer Santrali'nin elektrik hatlarını kim havaya uçurdu? Donetsk'e kim su vermiyor? Bir milyon nüfuslu bir şehre su vermemek soykırımdır. Hiç kimse hiçbir yerde bu konuda tek kelime etmedi. Tamamen sessizlik hakim. Bunlara karşı tam bir hamle yaptığımızda, karşılık olarak bir şey yaptığımızda tüm evren bizi konuşuyor. Bu, askeri hedefleri etkisizleştirmemize engel olmayacak” dedi. 

putin rusya ukrayna kırım