Sarı Kırmızılılarda Ortaya Getirilen Testler

TAKİP ET

Sarı kırmızılılarda ortaya getirilen testler sonucunda, performans ekibinde görevli bir destek personelde koronavirüs rastlanmıştı.

Sarı kırmızılılarda ortaya getirilen testler sonucunda, performans ekibinde görevli bir destek personelde koronavirüs rastlanmıştı. Kulüpten ertesi gün ortaya getirilen açıklamada, çalışmalara 6 gün ara verildiği belirtilmişti. Dün Galatasaray’da futbol ekibi teknik, performans, sıhhat, yönetimsel ve destek kadrolarındaki bütün çalışanlara ortaya getirilen testlerin tamamı negatif sonuçlandı. Bu ilerleme üzerine sarı kırmızılılar bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Süper Lig’in kalan 8 haftası amacıyla hazırlıklarına yeniden başladı. Emekler çift idmanla start alırken, hijyen ve toplumsal uzaklık kuralına ideal olarak ortaya gelen antrenmanların sabah ortaya getirilen ilk alanında ayrıntılar trendbet adresinde genel kuvvet emekleri üzerinde duruldu. Akşam antrenmanına ise koordinasyon ile ısınmayla başlandı. Ana bölgede futbola özgü topla dayanıklılık emekleri gerçekleştirildi. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin arkasından tamamlandı.

Sarı kırmızılıların maske yapan bir şirket ile büyük civarda anlaştığı açıklandı. Fenerbahçe ve Beşiktaş da birtakım firmalarla görüşmelerini sürdürüyor. Maske, kullanım yeri ve hedefi itibarıyla son adım oldukça değerli bir reklam alanı. Kameraların en oldukça gösterdiği yer olan suratlara takılıyor olması ve koronavirüs karşı önlem suretiyle kullanılması, maskeyi firmalar yönünden cazip duruma getiriyor. Maskelere reklam alınması ilk gündeme vardığında en oldukça dört gözle beklenilen konu; konu atın buna izin verip vermeyeceği idi. TFF’nin Sportif Ekipmanlar Talimatına gore rastgele bir sakınca yok. 6. maddenin 4. fıkrasında konu ile ilgili, “Kulüpler, forma setleri dışındaki sportif ekipmanında bulunduracakları reklamların hangi şekilde olacağını serbestçe tayin hakkına haizdir. Reklamların konuta ideal olup olmaması konusunda bütün sorumluluk kulüplere aittir” hükmü yer ediniyor.

sari kirmizilar