Sarıgül'den Erzincan'a 'Baba Ocağı' Ziyareti: İnsanlar Yollara Döküldü

TAKİP ET

CHP Milletvekili Adayı ve Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül, memleketi Erzincan'a gitti. Sarıgül alkış ve sloganlarla karşılandı.

CHP Erzincan Milletvekili adayı Mustafa Sarıgül, seçim çalışmaları kapsamında memleketi Erzincan’a geldi. Sarıgül’ü kente girişinde CHP Çayırlı İlçe Örgütü üyeleri “Baba ocağına hoş geldiniz vekilim” pankartı ve sloganlarla karşıladı.

Sarıgül, CHP Erzincan İl Başkanlığı’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısına katıldı. Burada yaptığı konuşmada Erzincan’a çok geldiğini, ancak bugün çok farklı duygular içinde olduğunu söyledi. “Askerden gelmiş evlat gibiyim. Evine dönmüş gurbetçi gibiyim” diyen Sarıgül, Erzincan’ın sorunlarını meclise taşıyacağını ve sesini daha gür çıkaracağını ifade etti.

"Haftanın Dört Günü Erzincan’da Olacağım"

Sarıgül, hiçbir parti farkı gözetmeden herkesi kucaklayacağını belirterek, “Ben vaatte bulunmuyorum. Bugüne kadar yaptığım şeyleri söylüyorum. Ben bugüne kadar hiçbir yurttaşıma sen kimsin, necisin, hangi partilisin? diye hiç sormadım. Hep sadece şunu sordum: ‘senin için ne yapabilirim?’ Yine onu soracağım” dedi.

Sarıgül, bana oy versin vermesin herkesin yardımına koşacağını ve hakkını koruyacağını da vurguladı. Meclis çalışmalarının haftanın üç günü olduğunu hatırlatan Sarıgül, “Diğer dört gün Erzincan’da olacağım. Evim ocağım burası olacak” diye konuştu.

mustafa sarıgül türkiye değişim partisi erzincan