Sarıyer'de Motosikletli Bir Erkek, Evine Giden Genç Kadını Taciz Etti

TAKİP ET

Evine yürüyen Asmin K., motosikletle yanından geçen bir erkeğin tacizine maruz kaldı. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, Asmin K. tacizci hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sarıyer’de 30 Nisan akşamı yaşanan olayda, 27 yaşındaki Asmin K., evine giderken arkasından gelen motosikletli bir erkeğin eliyle taciz edildi. Asmin K., kendisini iterek uzaklaştırmaya çalıştığı tacizciyi yakalamak için koştu ancak başarılı olamadı. Olayın şokunu yaşayan Asmin K., çevredeki insanlardan yardım istedi ancak kimse ilgilenmedi. Olayın ardından çevredeki iş yerlerinden güvenlik kamerası görüntülerini alan Asmin K., savcılığa giderek şikayetçi oldu.

“Sokakta kendimi güvensiz hissetmek istemiyorum”

Yaşadığı korkunç olayı anlatan Asmin K., “Kulağımda kulaklık vardı. Müzik dinliyordum. Bir anda vücudumda bir el hissettim ve dönmeye kalmadan sıktı beni. Sonra çok korktum. Yani hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşıyordum. Çünkü, sözlü tacize her gün maruz kalıyoruz. Her gün baskıya, bu tarz şeylere maruz kalıyoruz ve ilk defa fiziksel tacize uğradım” dedi.

Asmin K., tacizciyi ittiği anda suratına bakıp gülümsediğini söyleyerek, “Yani bu yaptığı iğrençliğin üstüne, bir de kendi gücünü benim üstümde kanıtladığını böyle göstermeye çalışıyor. İğrenç bir şey” diye konuştu.

Asmin K., “Ben bir kadınım ve akşam eve geliyorum diye böyle bir şey yaşamak zorunda değilim. Sokakta kendimi güvensiz hissetmek istemiyorum” diyerek, tacizcinin bulunmasını ve yargılanmasını istedi.

Polis çalışma başlattı

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, kaçan tacizcinin kimliğini tespit etmek için MOBESE ve güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Tacizcinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

sarıyer asmin taciz motosikletli güvenlik kamerası Kadına şiddet