Sarıyer'de Taksiciyi 5 Yerinden Bıçaklayıp Yol Kenarına Atan Yabancı Uyruklu Şüpheli Tutuklandı

TAKİP ET

Taksici Yanıkyürek'i öldüren yabancı uyruklu şüpheli 'canavarca hisle kasten öldürme' ve 'yağma' suçlarından tutuklandı.

Yanıkyürek'i bıçaklayıp yol kenarına atarak gasbettiği araçla olay yerinden uzaklaşan ve yabancı uyruklu olduğu öğrenilen Y.B.G., polis ekipleri tarafından Maslak Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde yakalandı.

Takside yapılan aramada Yanıkyürek'in öldürüldüğü kesici alet de bulundu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Y.B.G., Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

Taksici Yaşar Yanıkyürek’i öldüren yabancı uyruklu şüpheli “canavarca hisle kasten öldürme' ve 'yağma' suçlarından tutuklandı.

60 yaşındaki Taksici Yanıkyürek dün 17.00 sıralarında aracına Taksim'den yolcu olarak binen bir kişi tarafından Sarıyer Tarabya'da bıçaklanarak öldürülmüştü.

İstanbul Sarıyer'de Yabancı Uyruklu 2 Şahıs Gasp Ettikleri Taksi Şoförünü Bıçakladıktan Sonra Yol Kenarına Attı

Şüpheli gözaltına alındı, emniyetteki işlemlerinin arından İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. İranlı olduğu öğrenilen şüpheli, savcılığa verdiği ifadenin ardından 'canavarca hisle kasten öldürme' ve 'yağma' suçundan tutuklama talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Şüpheli, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

sarıyer taksici öldürüldü tutuklandı