Şarkıcı Grimes Elon Musk'tan Ayrıldı: Uzayda Lezbiyen Komünü Kuracağım

TAKİP ET

Elon Musk'tan ayrılan Kanadalı müzisyen Grimes, uzayda lezbiyen komünü kuracağını söyledi.

Tesla, Nuralink ve SpaceX gibi dünyaca ünlü teknoloji şirketlerinin CEO'su olan Elon Musk ile ilişkisini sonlandıran Kanadalı şarkıcı Grimes, Page Six'e elektronik posta üzerinen yaptığı açıklamada "Lezbiyen uzay komünü için Jüpiter'in uydularından biri olan Europa'yı Elon'dan ayrı olarak kolonileştireceğim" dedi.

Musk'ın yönetimindeki SpaceX NASA ile Jüpiter'in buzla kaplı haldeki uydusu Europa'nın yaşama uygun olup olmadığına ilişkin araştırma yapmak üzere 178 milyon dolar değerinde bir anlaşmaya varmıştı. Grimes'ın sözleri bu anlaşmayı akla getirdi.

Grimes daha önce de Musk'ın Mars'ın kolonizasyonu konusundaki çalışmalarına yardım etmek istediğini açıklamış, bilincinin başka bir bedene aktarılması vasıtasıyla Mars'a gidebilmeyi çok istediğini söylemişti.

Elon Musk ise ilişkilerine dair "Kısmen ayrıyız ama yine de birbirimizi seviyoruz, sık sık görüşüyoruz ve çok iyi anlaşıyoruz. Çoğunlukla SpaceX ve Tesla'daki işlerim, esasen Teksas'ta olmamı veya denizaşırı seyahat etmemi gerektiriyor ve Grimes'in işi de en çok Los Angeles'ta. O şimdi benimle kalıyor ve Bebek X yan odada" demişti.

Çift bebeklerine "X AE A-Xii" adını vermişti.

Şarkıcı Grimes Elon Musk'tan Ayrıldı Uzayda Lezbiyen Komünü Kuracağım