Şarkıcı Gülden'in Eski Eşi YouTube Üzerinden Tehditler Savurdu

TAKİP ET

Gülden'in boşandığı eşi Ercan Mutlu, genç şarkıcıyı klibinin altına yazdığı yorumlarla tehdit etti.

Şarkıcı Gülden'in 3 yıl önce birlikteliğini sonlandırdığı Ercan Mutlu, genç kadının 'Yandan Yandan' isimli şarkısının altına tehdit mesajları yazdı.

YouTube'a yüklendikten sonra kısa süre içinde binlerce görüntülenme alan şarkının altına yorumlar bırakan Mutlu, ''Evlendiğinde babam öldü dedi, 10 yıl sonra cenazesini ben gömdüm" gibi iddialar ortaya attı.

Mutlu yorumlarına, "İzlediğiniz kadın benim eski eşim, bugün benim verdiğim evde ve arabaya biniyor ve kızımı bana göstermiyor... Bugüne kadar iyi niyetli davrandım... Artık savaş zamanı.. Ben kızımı her şekilde görürüm... ama siz bu sonradan olmaya çok güvenmeyin" ifadeleriyle devam ederek Gülden'e açık açık tehditler savurdu.

Bir çocukları olan çiftin 3 yıl önce boşandığı ancak Mutlu'nun boşanmanın ardından genç şarkıcıyı defalarca tehdit ettiği öğrenildi. Gülden'in uzaklaştırma kararı aldırdığı Mutlu, “Bir çift ayakkabı ile Londra'ya geldiğini ve onu kimin adam ettiğini unutmuşum! Onu nasıl yarattıysam öyle de yok edicem!'' ifadeleriyle Gülden'i hedef aldı.

 

gülden eski eşi boşandığı ercan mutlu tehdit yandan yandan şarkı