Savaş Yanlısı Mitingde Konuşan Putin 'Canlı Yayında' Bir Anda Ortadan Kayboldu

TAKİP ET

Putin'in "canlı yayın" gibi yayımlanmak istenen konuşması yarıda kesildi, Putin bir anda yok oldu.

Financial Times'ın Moskova Bürosu Şefi Max Seddon'ın resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımla aktardığına göre 2018 Dünya Kupası finalinin oynandığı Moskova'daki Lozhniki Stadyumu'nda gerçekleştirilen savaş yanlısı miting düzenlendi. Rusya devlet memurları otobüslerle mitinge götürüldü. Mitingde Ukrayna bayraklarının yerlere atıldığı görüntüler izletildi.

SotaVision'a konuşan bir kadın "Bizi bir otobüse bindirip buraya getirdiler" diyor. Polina Gagarina gibi Rus sanatçıların sahne aldığı mitingde Rus televizyon yorumcusu Dmitry Guberniev, Donbass'taki ayrılıkçı teröristlerin liderlerini övdü.

Seddon'ın aktardığı görüntülere göre Rus diktatörü Putin mitingde konuştuğu sırada ilginç bir şey oldu. Putin "Tam bir tesadüf eseri, özel operasyonun başlangıcı ...'nin doğum günündeydi" dediği anda canlı yayın aniden kesildi ve Putin'in kimin doğum gününden söz ettiği anlaşılamadan yayın Oleg Gazmanov'un şarkı söylediği anlarla devam etti. Rus işgal girişiminin başladığı gün olan 24 Şubat, Hitler'in partisi Nasyonal Sosyalist Alman İşçi Partisi'nin kuruluş günüydü.

Distopik Bir Film Sahnesi Değil: Moskova, Kızıl Meydan


rus diktatörü putin canlı yayın propaganda girişimi mitingde konuşan aniden yok oldu