Şebnem Korur Fincancı, Adnan Oktar Suç Örgütüne Sahte İşkence Raporu Verdi İddiası

TAKİP ET

Şebnem Korur Fincancı'nın Oktarcılar için sahte işkence raporu düzenlediği iddia edildi.

Çocuklarını Adnan Oktar suç örgütünün elinden kurtarmak için hukuki mücadeleye giren bir babayı konu alan belgesel yayınlandı. 

Ülkenin 40 yılına sirayet eden Adnan Oktar davasının hala üstü kapalı delil ve suçluları konuşuluyorken Şebnem Korur Fincancı ismi yeniden gündeme geldi. 

Adnan Oktar davası ile anılan Fincancı'nın adı 140 Journos adlı belgeselde pek çok kez geçti. 

Belgeselde Fincancı hakkında; "Adnan Oktar dosyasını yok eden kadın Yargıtay kararını yok eden kadın Yüzlerce genç kızın istismar edilmesinin hem faili hem sebebi de o kadın..." diye bahsedildi. 

Ayrıca Fincancı'nın Oktarcılar için sahte işkence raporu düzenlediği iddia edildi. Videoda konuşan kişiler, davanın uzama süresinin nedenin Şebnem Fincancı'nın sahte işkence raporları vermesi olduğu dile getirildi. Pek çok genç kızın travmasına sebep olan kişi olarak da Fincancı ismi gösterildi. 

Zamanında Türk Tabipler Birliği Başkanı Fincancı'nın düzenlediği sahte işkence raporlarıyla dava sürecini etkilediği söylendi. 

Türk Tabipler Birliği Başkanı Fincancı'nın Adnan Oktar suç örgütü için eski savcı Zekeriya Öz ve gazeteci Nazlı Ilıcak ikilisini birleştirmiş. 

140 Journos kanalında yayınlanan belgeselde Adnan Oktar davasıyla ilgili pek çok gerçek gözler önüne serildi. 

şebnem korur fincancı adnan oktar nazlı ılıcak zekeriya öz