Seçim Hazırlıkları Hızlandı: AKP İstanbul'da Sahaya İniyor

TAKİP ET

AKP İstanbul'da seçim hazırlıklarına başlıyor.

TBMM'nin tatile girmesiyle birlikte siyasi partiler saha çalışmalarını hızlandırdı. CHP ve İYİ Parti'niin yaz için yaptığı saha çalışması planlarının ardından AKP'nin de yapmaya hazırlandığı çalışmalar belli olmaya başladı.

AKP'nin bilhassa İstanbul'da farklı bir yöntem izleyeceği ve "Yüz Yüze 100 Gün" şeklinde bir konsept ile İstanbul'un her semtinde vatandaşlarla buluşma programları yapılacağı belirtiliyor.

Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu'nun haberine göre AKP yöneticileri İstanbul çalışmaları için şunları söyledi:

Milletvekilleri, Bakanlar, Partililer...

"İstanbul teşkilatımızla birlikte milletvekilimiz, bakanlarımız, aktif görevde olan partililerimizle sahaya çıkacağız. Biz sürekli ev sohbetlerinde vatandaşlarla bir araya geliyorduk. Yaz boyunca İstanbul’da yapacağımız çalışmalar ev sohbetlerinin geniş katılımlı hâli gibi olacak.

"Vatandaşı Dinleyeceğiz"

Vatandaşlarla buluşacak ve yüz yüze sohbet edeceğiz. Bu sohbetler için her milletvekili kendi sorumlu olduğu seçim çevresinde çalışacak. Belediye başkanlarımız, teşkilat yöneticilerimiz olacak. Ekipler hâlinde İstanbul’un her köşesine ulaşmayı hedefliyoruz. Vatandaşı dinleyeceğiz. Bizden beklentilerini soracağız, sorunlarına çözüm arayacağız.

"100 Günün Sonunda Rapor Hazırlanacak"

Anlık çözüm gerektiren problemleri hemen halledeceğiz. Her gün İstanbul’un belli noktasında toplantılar olacak. Karşılıklı sohbet şeklinde geçecek bu toplantılardan elde edilen veriler her gün raporlanacak. 100 günün sonunda da bütün çalışmaları kapsayan bir rapor hazırlanacak. Cumhurbaşkanı’na ve parti yönetimine sunulacak. Bir anlamda İstanbul’un nabzını tutacağız. 2023 seçimleri için İstanbul’da uygulanacak stratejilerin yol haritası ortaya çıkarılacak."

seçim hazırlıkları hızlandı akp istanbul sahaya iniyor milletvekilleri bakanlar partililer yüz 100 gün