Seçime Doğru Meral Akşener'e Yönelik Provokasyonlar Artabilir

TAKİP ET

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Genel Başkan Meral Akşener'in Sivas ziyaretinde yaşanan sözlü saldırıya ilişkin dikkat çekici bir açıklama yaptı.

İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray, İYİ Parti liderinin Sivas'ta yaptığı ziyarette bir şahsın Akşener'e sözlü olarak saldırması üzerine yaptığı açıklamada Erdoğan'ın "Durun bakalım daha neler olacak" açıklamalarını hatırlatarak "Seçime kadar bu provokasyonların artarak devam etme tehlikesini görüyorum, bütün iyi niyetimle bu yöneticileri uyarıyorum: Türkiye'de barış içerisinde provokasyonların sonuç alamayacağı bir şekilde seçimlere götürmeliyiz. Bu her demokratik ülkede olması gerekenlerden bir tanesidir, her ne kadar demokrasi sorunumuz varsa da" ifadelerini kullandı.

Bunun yanında Akşener'in Sivas'ta yaptığı ziyaretin görüntülerini paylaşan Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, "TEŞEKKÜRLER SİVAS Liderimiz Sn.@meral_aksener'den ve #İYİParti ziyaret heyetimizden ilgisini, coşkusunu ve desteğini esirgemeyen aziz Sivas halkına gönülden teşekkürler. Milli Mücadele'nin asil ruhu Sivas'ta ve ülkemizin her yanında yeniden ayağa kalkıyor. #MilletBiziÇağırıyor" ifadelerini kullandı.

Aydın paylaştığı görüntülerden Akşener'in bulunduğu meydana halkın toplandığı ve meydanın bir miting alanı gibi kalabalık olduğu dikkati çekti.

Seçime Doğru Meral Akşener'e Yönelik Provokasyonlar Artabilir