Seçmeninin İtirazlarına Kulak Tıkayan CHP Genel Başkanı Özel: 'Komisyonda Görev Yapacağız'

TAKİP ET

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, AKP-MHP-DEM ortaklığı tarafından “terörsüz Türkiye” adı altında yürütülen ikinci çözüm süreci kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) kurulması planlanan komisyona katılım konusunda açıklama yaptı.

Bugün, 30 Temmuz tarihinde yaptığı açıklamada Özel, yarın komisyona katılacak 10 ismi bildireceklerini ve komisyonda görev yapacaklarını kaydetti.

Özel şu satırları kullandı:

“Sayın Meclis Başkanı, Grup Başkanvekilimizi telefonla arayarak nitelikli çoğunlukla karar almanın Meclis’in kuracağı bu komisyonda benimsendiğini, kararların nitelikli çoğunlukla alınacağını, bu kapsamda bizim beklediğimiz resmi açıklamanın kendisi tarafından yapıldığını bunun da iletişiminin yapılacağını söylemiş.

Sayın Murat Emir’de bana aktardı. CHP bu komisyona gerekli görevlendirmeyi yapacak. Yarın 10 arkadaşımızı görevlendirip bildireceğiz. Bu komisyonda görev yapacağız”

cumhuriyet halk partisi özgür özel