Sedanur Şen'in Şüpheli Ölümünde Tutuklama

TAKİP ET

İstanbul'da bir otel odasında ölü bulunan Sedanur Şen hakkında yürütülen soruşturmada şüpheli Serdar Yazıcı 'taksirle ölüme neden olma' suçundan tutuklandı.

9 Eylül'de Maltepe'deki bir otelde ölü bulunan 24 yaşındaki Sedanur Şen hakkında yürütülen soruşturmada şüpheli Serdar Yazıcı (32) tutuklandı. 

'Uyuşturucu madde imal ve ticareti', 'uyuşturucu madde kullanma' ile 'dolandırıcılık' suçlarından kaydı bulunan ve şu an başka bir suçtan tutuklu bulunan şüpheli Serdar Yazıcı ifadesinde, ''Sedanur Şen'in vefat etmesiyle benim ilgim yoktur. Ona uyuşturucu maddeyi ben vermedim. Seda Nur'un uyuşturucudan ya da başka bir nedenle öldüğü konusunda benim bir bilgim yoktur. Benim bildiğim bu olayla bir ilgim olmadığıdır. Ölümün benimle ilgisi bulunmadığı otopsi raporunda çıkacaktır. Bu olaylar nedeniyle savcılık hakkımda yakalama isteyince uyuşturucu kullanmış olduğumdan dolayı ben de başka birisinden uyuşturucu satın aldım. Burada da satın aldığım halde ben satıyormuşum gibi yol çevirmesinde ele geçen uyuşturucudan dolayı İstanbul Adliyesi'ne çıkarılarak tutuklandım'' dedi.

Hakimlik suçlamaları reddeden Yazıcı'nın 'taksirle ölüme neden olma' suçundan tutuklanmasına karar verdi.

maltepe otel ölü sedanur şen serdar yazıcı tutuklandı