Sedat Peker AKP'yi Karıştırdı: 'Kasetlerden Kimlerin Ne Halde Çıkacağı Belli Olmuyor'

TAKİP ET

Karar yazarı Akif Beki dikkat çekici bir yazı kaleme aldı.

Karar'daki köşesinde kaleme aldığı yazıda Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Pomen'in yayımladığı ses kayıtlarında "dolarla vekil olunuyor" ifadesine tepki gösterirken "mafyadan ayda 10 bin dolar alan siyasetçi"yi tekrar gündeme getiren AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'a teşekkür eden Akif Beki, "Sedat Peker'in ifşa ettiği sırlarla ihbar ettiği suçlar, yeri yerinden oynatmalıydı. Fakat doğruluğu araştırılıp soruşturularak herhangi bir hukuki sonuç doğurmadı. Peker'in, organize suçtan aranmaya başlamasıyla kaldı" dedi.

"Bülent Turan Özel Hayatı Siyasetin Dışında Tutmakla Çok İyi Etti"

"Bülent Bey'in bir çağrısıyla ta nerelere gitti bakın aklım...  Sağ olsun, temiz siyaset için, siyaseti zan ve şaibeden kurtarmak için az uğraşıp çırpınmadılar tabii. İşte o gayretler, bugün bir netameli cümle üstünden fırtına koparma, CHP'ye demediğini bırakmama hakkı veriyor AKP'ye. Bülent Bey'in, tebrik ve teşekkürü hak ettiği son konu da özel hayatı, siyasi kavganın dışında tutması... Özel hayatının, CHP'li Aydoğdu'nun kendisini ilgilendirdiğini söylemekle çok da iyi etti" diyen Beki, şu ifadeleri kullandı:

"Kasetlerden Kimlerin Ne Halde Çıkacağı Belli Olmuyor"

"'Bunlar özel değil genel genel, bunlar taciz ve tecavüzcü, bunlar sapkın, bunlarda ne ahlaksızlık ararsan var, AB ile ABD bunlara talimat vermiş, bizi LGBT yapacaklarmış' diye diye siyaseti bel altına indirmenin nerede duracağı belli olmuyor. Kasetlerden kimlerin, ne halde çıkacağı da...

"Bülent Bey'e Hassasiyeti İçin Çok Teşekkürler"

Artık bel altı siyaset heveslilerinin de şüphesi kalmamıştır sanırım. Bu alanda tek kale maç oynayacağını zannedenler, yanıldığını görmüştür. Bir tripoda, bir kameraya yenilmeyi bırakın; Sedat Peker'in bir dumanla haberleşmesi bile yetebiliyor. Kirli siyaseti midesi kaldıranlar da ikna olmuştur herhalde. Kaset komplolarıyla siyaseti şekillendirme devri, geri başlamadan bitmiştir umarım. Hassasiyeti için çok çok teşekkürler."

sedat peker akpyi karıştırdı kasetlerden kimlerin ne halde çıkacağı belli olmuyor akif beki bülent turan