Sedat Peker, Çiftlik Bank'ın Kurucusu Mehmet Aydın'ın Yerini Açıkladı

TAKİP ET

Sedat Peker, binlerce kişiyi dolandırarak yurt dışına kaçan Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın'ın söylendiği gibi Bolivya'da değil Belarus'ta olduğunu açıkladı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter hesabından binlerce kişiyi dolandırarak kaçan Mehmet Aydın hakkında açıklama yaptı. 

Aydın'ın Çiftlik Bank adıyla milyonlarca liralık vurgun yapmasının ardından Bolivya'ya kaçtığı söylenmişti. Ancak Peker, bu bilgiyi yalanlayarak Aydın'ın Belarus'ta olduğunu söyledi.

Devletin İçinde Görevli Olanların Bu Paradan Pay Aldığı Ortada

Devletin Aydın'ı Interpol kararıyla Türkiye'ye getirmemesinin altında yatan sebebi sorgulayan Peker, ''Çiftlikbankın kurucusu olan mehmet aydın isimli şahıs Bolivya’da falan değil, Belarus’ta. Belarus’tan trafik kazası yapmış bir şahsı Interpol kararıyla alıp Türkiye’ye getiren yüce devletimiz, bu şahsı acaba neden getirmiyor?

Belarus’tan bu şahsı getirmeyen devletimizin içinde görevli olan bazı insanların bu paradan pay aldığı ortadadır. Bu şahsın yanına Belarus’a gidip onu ziyaret eden kişiler, aracı olan kişiler bellidir'' ifadelerini kullandı. 

 

 

sedat peker çiftlik bank mehmet aydın bolivya belarus para pay