Sedat Peker 'Çok Eğleneceğiz' Demişti: Peker'in Ne Açıklayacağını İsmail Saymaz Duyurdu

TAKİP ET

Sedat Peker bugün için "Çok eğleneceğiz" demişti. Gazeteci İsmail Saymaz, Peker'in yapacağı açıklamalara ilişkin detaylar paylaştı.

Sedat Peker, "Deli Çavuş" adlı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, iddialarını yargıya taşıyacağını açıklayan Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'a teşekkür ederek "Yarın inşallah görüşeceğiz ve çok eğleneceğiz" demişti.

Halk TV'de yayımlanan Perdenin Önü Arkası programında konuşan gazeteci İsmail Saymaz, Sedat Peker'e yakın kaynaklarla görüştüğünü ve Peker'in AKP'deki rüşvet ve yolsuzluk ağıyla ilgili WhatsApp yazışmalarını ifşa edeceğini açıkladı.

Parakesenlioğulları!

"Tweetlerinde adı geçecek isimler arasında eşinden boşanan AKP Erzurum milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve onun ağabeyi olan eski Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı olan Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile ilgili paylaşımları olacakmış" diyen Saymaz, şöyle devam etti:

 

"Cumhurbaşkanlığı danışmanları hakkında bir kişi ve yine eski başbakan Binali Yıldırım'ın danışmanları hakkında bazı iddialar ortaya sürecekmiş. Bu iddialar ‘İnsan aklını zorlayacak türden’ ifadeleri kullanılıyor.

Bir diğer husus da Sedat Peker’in en önemli mesele olarak gördüğü Beykoz’daki 65 yıllık evi. Peker'in evinin milli parklar kapsamına alınarak yıkılmak istenmesini konu alan paylaşımlar yapacağı bilgisi geldi."

Sedat Peker'in İddiaları

Sedat Peker, SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenloğlu'nun büyük şirketlerden 180 milyon dolar rüşvet aldığını, demir çelik sektöründeki suç örgütlerine yönelik operasyon bilgisinin önceden sızdırıldığını ve Erdoğan'ın danışmanı Serkan Taranoğlu'nun bu suç örgütlerinden birinin elebaşı Hüseyin Eryılmaz'la çok yakın olduğunu iddia etmişti.

Peker'in iddialarının ayrıntıları için:

Günaydın, Erdoğan İstibdadıyla Boğuşan Türk Milleti

 

sedat peker çok eğleneceğiz demişti peker ne açıklayacağını ismail saymaz açıkladı