Sedat Peker, Derin Mehmet'i Tehdit Etti: Mazot Kaçakçılığı Dosyasını Açarım

TAKİP ET

Sedat Peker, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla eski emniyet genel müdürü Mehmet Ağar'ı tehdit etti.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter hesabından eski emniyet genel müdürü Mehmet Ağar'ı hedef alan bir paylaşım yaptı. Peker, Palmali Holding'in patronu Mübariz Mansimov'a kumpas kurarak Bodrum'daki Yalıkavak Marina'ya 'çökmekle' suçladığı eski emniyet genel müdürü Mehmet Ağar'ın Yalıkavak Marina'dan istifasının yeterli olmadığını söyleyerek Ağar'ın mallarını Mehmetçik Vakfı'na bağışlamasını söyledi.

Ağar ve oğlunun gasp ettiği Mak petrolün Mehmetçik Vakfı'na bağışlanmasını isteyen Peker, istekleri yerine getirilmezse Ağar'ın benzin istasyonunda yaptırdığı mazot kaçakçılığı dosyasını açacağını belirtti. 

Mehmet ve Ekibi Mazot Kaçakçılığı Yapıyor, Emniyet Müdürü de Seyrediyor 

Peker, Ağar'a seslendiği tweette, ''Derin mehmet, marinanın yönetiminden ayrılmakla bu işler olmaz. Senin ve oğlunun üstüne olan, Mübariz’den gasp ettiğin, marinanın içinde olan mak petrolü de Mehmetçik Vakfı’na bağışlayacaksın. Yoksa o benzin istasyonunda yaptırdığın mazot kaçakçılığının dosyasını açacağım.

Kıymetli dostlarım, dünyanın neresinde bir benzin istasyonunun beş bin tonluk gemilerin yanaşabileceği iki tane iskelesi olur? derin mehmet ve ekibi buradan mazot kaçakçılığı yapıyor, herkesin gözünün önünde. Muğla emniyet müdürü suat da seyrediyor'' ifadelerini kullandı. 

sedat peker mehmet ağar mazot kaçakçılığı gasp mehmetçik vakfı bağış suat emniyet müdürü