Sedat Peker, 'Eski Sağ Kolum' Dediği Erdal Aras'ın Süleyman Soylu ile Olan Fotoğrafını Paylaştı

TAKİP ET

Sedat Peker, Erdal Aras ile Süleyman Soylu'nun, Demokrat Parti kongresinin sonucunda çekilmiş olduğunu iddia ettiği bir fotoğrafı paylaştı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bugün sabah saatlerinde yayımladığı videoda Demokrat Parti’de birlikte siyaset yaptıklarını söylediği ‘adamı’ Erdal Aras ile Soylu’nun birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Peker, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafa,  "Benim eski sağ kolum olan Erdal Aras bey ve süslü sülümanın demokrat parti genel başkanlığı kazanma sevinçleri..." notunu düştü.

Peker, yayımladığı 6. videoda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya seslenerek ''Süslü Sülü vallahi seni de tutuklayacaklar. Herkes biliyor benim sabıkalı. Ya sabıkası olan Erdal Aras’ı 14 farkla genel başkan seçildikten sonra MYK’ya sen üye yapmadın mı? Sabıkası var nasıl yaptın? Telefonları sinyalleri var. Şimdi kimse yazı yazmadı ama bu savcılar gelir bir gün yazarlar. Vallahi tutuklanacaksın. Ve 10 tane en az ağırlaştırılmış müebbet alacaksın'' demişti.

Sedat Peker'in paylaştığı fotoğraf: 

sedat peker süleyman soylu erdal aras fotoğraf demokrat parti