Sedat Peker, HDP Saldırısının Devamının Geleceğini Söyledi: Sokağa Çıkmayın

TAKİP ET

Sedat Peker, İzmir'de HDP binasına yapılan saldırının çok daha büyüklerinin olacağını, kimsenin sokağa çıkmaması gerektiğini söyledi.

İzmir'in Çankaya Semti'ndeki HDP İl Başkanlığı'nın bulunduğu binaya yapılan saldırı hakkında açıklama yapan suç örgütü lideri Sedat Peker, bu saldırıdan çok daha büyüklerinin yapılacağını iddia etti. 

Twitter hesabından konuya ilişkin açıklamalar yapan Peker, büyük bir oyun kurgulandığını ve vatandaşlar sokağa çıkarsa Mehmet Ağar ve adamlarının terör örgütleri içerisindeki elemanları aracılığıyla ortalığı 'yangın yerine' çevireceğini söyledi.

Bu Oyunu Kuranlara Hizmet Etmeyin

Bir kişi tarafından HDP binasına yapılan saldırının ardında çok daha büyük planlar olduğuna işaret eden Peker, ''Kıymetli dostlarım, İzmir HDP il başkanlığına yapılan provokasyon amaçlı saldırının çok daha büyüklerini ne yazık ki önümüzdeki zamanlarda yaşayacağız. Eğer benim tecrübeme ve samimiyetime inanıyorsanız hiçbir şartla sokağa çıkmayın.

Çok büyük bir oyun kurgulanıyor. Eğer siz sokağa çıkarsanız derin mehmet ve adamları terör örgütlerinin içindeki elemanlarını olaya dahil edip ortalığı yangın yerine çevirecekler.

Sadece cahil olanlar, gafil olanlar ve aptal olanlar düşmanlarının kurduğu oyunun bir parçası olurlar (bu oyunu kuranlara lütfen hizmet etmeyin)'' ifadelerini kullandı.

hdp izmir il binası sedat peker saldırı tweet mehmet ağar