Sedat Peker'in Avukatı, Netflix'in Sedat Peker'le Görüştüğünü Söyledi

TAKİP ET

Sedat Peker'in avukatı Ersan Barkın, Netflix'in Sedat Peker'le iletişime geçerek bir dizi teklifinde bulunduklarını öne sürdü.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşayan Sedat Peker, geçen yıl yayınladığı videolar ve attığı tweet'lerde hükümet hakkında ülke çapında infial yaratan iddialar ortaya atmıştı. Bu nedenle, hükümet tarafından "sosyal medya kısıtlaması" uygulanmıştı.

Peker, seçimlerin yaklaşmasına rağmen "Seçime iki ay kalana beni bekleyin. Sizi sokağa çıkamaz hale getireceğim" diyerek sosyal medyada etkili bir şekilde yer almaya devam etmişti.

Peker'in Youtube'dan yayınladığı videolar gündem olduğunda, film, dizi, televizyon programları, video oyunları ve internet içerikleri hakkında bilgiler barındıran çevrimiçi bilgi bakası IMDb'de bir kategori açılmıştı.

Bu gelişmelerin ardından Netflix'in Peker ile iletişime geçtiği iddia edildi. Peker'in avukatı Ersan Barkın, Netflix'in resmi bir teklifte bulunduğunu ve "oyunculuk yeteneğinden ziyade öz hayatında da çok çılgın bir karakter olması gerekiyor" gibi bir cevap verdiklerini söylemişti.

sedat peker netflix çılgın ersan barkın dizi belgesel