Sedat Peker'in 'Blöf Yaptığı' İddiası Üzerine İhlas Holding CEO'su Cinsel İçerikli Görüntüleri Paylaşıldı

TAKİP ET

Sedat Peker'in "elinde önemli şeyler olmadığı" ve "blöf yaptığı" iddiası üzerine AKP'li bir ismin cinsel içerikli görüntüleri paylaşıldı.

Editörün Notu: TamgaTürk'ün yayın etiği gereği Aytoğu'nun uygunsuz görüntülerine yer vermiyoruz. Bir sosyal medya hesabından aynı zamanda AKP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan İhlas Holding CEO'su Prof. Dr. Rasim Kaan Aytoğu'na ait olduğu iddia edilen eşcinsel içerikli görüntüler paylaşıldı.

Söz konusu paylaşımda yandaş gazeteci Cem Küçük'ün Sedat Peker için "Elinde önemli şeyler yok, blöf yapıyor" dediği belirtilerek görüntülerdeki ismin Cem Küçük'ün çalıştığı Türkiye gazetesinin bağlı olduğu TGRT'nin bağlı olduğu İhlas Holding'in patronu Aytoğu olduğu iddia edildi.

Sedat Peker daha önce yayımladığı videolarda ve sosyal medya paylaşımlarında bazı AKP'li isimlerin LGBTi bireyleri aşağıladığını, sapık dediğini ancak tanıdığı pek çok kişinin eşcinsel olduğunu ima etmişti.

Ayrıca görüntülerin paylaşıldığı sosyal medya hesabının adının Peker'in atıf yapmayı sevdiği bir isim olan Sigmund Freud'a atıfla "Freud'un Talebesi" olması ve profil fotoğrafında da Sedat Peker'e yakıştırılan bir internet "meme"i olan temsili "uzman psikolog" fotoğrafı yer alması dikkat çekti.

Hesabın profil fotoğrafı:



Peker'in daha önce sosyal medyada paylaştığı görüntüler:



sedat peker blöf yaptığı iddiası cem küçük üzerine ihlas grubu ihlas holding ceosu rasim kaan aytoğu cinsel içerikli görüntüleri paylaşıldı