Sedat Peker'in İddialarının Ardından Suç Duyurusu Geldi: Ali Fuat Taşkesenlioğlu, Serkan Taranoğlu...

TAKİP ET

Sedat Peker, eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun büyük şirketlerden 180 milyon dolar rüşvet aldığını iddia etmiş, Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu'nun ve daha pek çok ismin bu rüşvet ve yolsuzluk ağının içinde olduğunu öne sürmüştü. Peker'in iddialarına ilişkin suç duyurusu geldi.

Sedat Peker, eski SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu'nun sermaye artırımı yapmak isteyen büyük şirketlerden 180 milyon dolar rüşvet aldığını iddia etmiş, Cumhurbaşkanı Danışmanı Serkan Taranoğlu, Binali Yıldırım'ın Başdanışmanı Salih Orakçı ve daha pek çok ismin bu rüşvet ve yolsuzluk ağının içinde olduğunu iddia etmişti.

Günaydın, Erdoğan İstibdadıyla Boğuşan Türk Milleti

Dün "Yarın çok eğleneceğiz" diyen Peker, Serkan Taranoğlu ve Salih Orakçı'nın rüşvet istedikleri WhatsApp yazışmalarını ifşa etti.

Sedat Peker SPK'daki Rüşvet ve Yolsuzluk Ağını İfşa Etti: Taşkesenlioğlu'nun Serveti, Erdoğan'ın 'Hırsız' Danışmanı...

Suç Duyurusu Geldi

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Peker'in iddialarına ilişkin suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Enginyurt sosyal medya paylaşımında "Ali Fuat Taşkesen, Serkan Taranoğlu ve bütün hırsızları ifşaya devam ediyor Sedat Peker. Suç duyurusunda bulundum. Belgeler, yazışmalar, istenen rüşvetler, çözülen işler ayyuka çıktı. Gülşeni hemen tutuklayan SAVCILARI göreve davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

sedat peker iddialarının ardından suç duyurusu geldi ali fuat taşkesenlioğlu serkan taranoğlu recep Tayyip Erdoğan danışmanı