Sedat Peker'in 'İhlas' İfşalarında İkinci Perde: Bu Kez Cem Küçük

TAKİP ET

Dün yayımlanan cinsel içerikli görüntülerin ardından Sedat Peker cephesi bu kez Cem Küçük'ü hedef aldı.

Dün Sedat Peker'e yakın sosyal medya hesaplarından Cem Küçük'ün "Sedat Peker'in blöf yaptığı" ve "elinde önemli bir şey olmadığı" iddiasına cevap olarak Cem Küçük'ün çalıştığı Türkiye gazetesi ve TGRT Haber'in bağlı olduğu İhlas Holding'in CEO'su Rasim Kaan Aytoğu'ya ait olduğu iddia edilen cinsel içerikli görüntüler paylaşılmıştı.

Söz konusu görüntülerde AKP listelerinden milletvekili aday adaylığı başvurusu da yapan İhlas Holding CEO'su Rasim Kaan Aytoğu olduğu öne sürülen bir şahsın bir grup erkekle birlikte olduğu görülüyordu.

Sedat Peker'in 'Blöf Yaptığı' İddiası Üzerine İhlas Holding CEO'su Cinsel İçerikli Görüntüleri Paylaşıldı


Sosyal medyanın gündemine oturan bu olayın ardından TGRT Haber'in Twitter hesabı, paylaşımlarında yorumları kapatmıştı.

TGRT Haber'in Twitter Hesabı Yorumları Kapattı

Cem Küçük'e İfşa Tehdidi

Dün söz konusu görüntüleri yayımlayan "Freud'un Talebesi" adlı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlarda bu kez doğrudan Cem Küçük tehdit edildi.

Sedat Peker'in kendisine ait olduğu öne sürülen paylaşımlarda şu ifadelere yer verildi:
  "Sizi rezil edeceğim. Ailenizin, çocuklarınızın yüzüne bakamayacaksınız. İnsan içine çıkacak haliniz kalmayacak. Etrafta Sedat Peker blöf yapıyor elinde bir şey yok diyen Cem Küçük senin videoların yok mu sanıyorsun? Nasıl çıkacaksın insan içine? 2015 Kıbrıs tatilinde ne yaptın?

Mesajım sadece Cem Küçük’e değil, o ilk kurbanım olacak. Ama bazı gazeteci müsveddeleri ile de görülecek hesabım var. Ulan kahpeler karınızın koynundan kalkıp otel köşelerinde erkek erkeğe yaptığınız kepazelikler gizli kalacak mı sandınız? Sizi rezil rüsva edeceğim az sabredin."

sedat peker ihlas ifşalarında ikinci perde cem küçük