Sedat Peker İşte Şimdi Köşeye Sıkıştı! Alişan'dan Soylu Hamlesi

TAKİP ET

Uzun süre Peker'e karşı hiçbir destek bulamayan ancak Erdoğan'ın açıklamalarından sonra destek açıklamaları için adeta önünde kuyruk oluşan Soylu'ya bir destek de Türk müziğinin en önemli değerlerinden biri olan Alişan'dan geldi.

Kamuoyunun başarısız oyunculuk ve şarkıcılık kariyerinden ziyade 'iktidara yakın' tavrı ve açıklamalarıyla tanıdığı Alişan Serkan Tektaş, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in itiraflarındaki rolüyle gündeme damgasını vuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sahip çıktı.

Instagram hesabı üzerinden paylaştığı hikayede nikah görüntüleri yer alan Alişan'ın nikah şahitleri olan Partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Petkim Genel Müdürü Anar Mammadov ve BMC Yönetim Kurulu Üyesi Murat Sancak'ı da etiketlediği görüldü.

Alişan, nikah fotoğrafını paylaştığı hikayesine "Nikah şahitlerim olmalarından hep gurur duyacağım" notunu ekleyerek kendisinden beklenen tavrı sergilemeyi de ihmal etmedi.

alişan sedat peker süleyman soylu akp yalaka dalkavuk tayyip erdoğan petkim bmc akp anar mammadov murat sancak nikah fotoğrafı