Sedat Peker: Kafamda Kurguladığım Turan'ı Anlattığımda Faşistlikle Hiçbir Alakası Olmadığını Anlayacaksınız

TAKİP ET

Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kafasındaki modernleşmiş Turan planını görenlerin çok şaşıracağını söyledi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Twitter hesabından takipçilerine seslendiği bir paylaşım yaptı. Takipçilerine kitap önerisi vererek açıklamalarına başlayan Sedat Peker, kafasındaki modernleşmiş Turan planını anlattığında içerisinde faşistlik olmadığının görüleceğini ve bu planı öğrenen kişilerin çok şaşıracağını söyledi.

Peker; Soylu, Demirören ve diğer isimleri hedef aldığı sırada bir yandan da bu sohbeti sürdüreceğini belirterek takipçilerine seslendi. 

Peker'in paylaşımları şu şekilde:

''Kıymetli kardeşlerim, ilk eğitimde öğrendiğimiz alfabe sayesinde kitapları okuyoruz. Sığ düşünce içinde kalmayıp her çeşit kitabı okursak bu kitaplar sayesinde de evrenin ruhunu okuruz. Bana inanın. Bunların hepsini deli edeceğim ve bunlara zekaya saygı duymasını öğreteceğim.

Aleister Crowley’i okumak sizi maji üstadı yapmaz. Edith Piaf’ı okursanız (Kaldırım Serçesi) şarkıcı olmazsınız. Hasta bakıcıların yazdığı, ruh hastalıkları hastanesindeki hastaların anılarını okursanız deli olmazsınız. Seri katillerin hayatını okumak sizi seri katil yapmaz.

Her Hareketimin Bir Cevabı Var

Rahibe Teresa’yı okudunuz diye dünyanın en iyi insanı olmazsınız. Hz Ali efendimizin hayatını okursanız Alevi olmazsınız. İmam-ı Azam Ebu Hanife hazretlerinin hayatını okursanız bu sizi Sünni yapmaz. Tüm bunlar size evrenin ruhunu anlamanız için basamak olur.

Devamlı Bu kadar akıllısın ya da bu kadar kitap okudun diyerek bazı şeyleri neden yaptığımı sorguluyorsunuz.Hepsinin bir cevabı var. Konuşacağız,hepsini konuşacağız.Sizden ricam; sağcılık solculuk,topçuluk popçuluk,şuculuk buculuk,bunlar hikaye şeyler,bunlara lütfen takılmayın.

Ben size kafamda kurguladığım modernleşmiş Turan’ı anlattığımda faşistlikle hiçbir alakasının olmadığını göreceksiniz. Sadece tüm temellerinin akılcılık üzere olduğunu anlayacaksınız ve çok şaşıracaksınız.''

'Ülkede Yaşayanların Yüzde 37'sinin Videolardan Haberi Yok' Deyip Sinirlenmeyin

''Ben süslü sülüyü, pambıköreni ve tüm diğerlerini deli ederken sizlerle de bu sohbetleri devam ettireceğiz. Ülkede yaşayanların yüzde 37’sinin videodan haberi yok diyip sinirleniyorsunuz. Bu çok normal ve doğal bir şey. Boşuna sinirlenmeyin.

Amerika neredeyse dünyayı yönetiyor,Amerika’yı ise yüz bin tane akılcı adam yönetiyor. Amerika’da yaşayan ortalama 300 milyon kişinin büyük bir bölümünün dünyadan bihaber olduğunu bilseniz gerçekten şaşırırsınız.Yüzde 37’ye takılmayın.Siz hedefe odaklanın.ASLAN AVINI YAPACAĞIZ.''

 

sedat peker turan faşist modern sedat peker demirören