Sedat Peker'le İlişkisi Sorulan Yılmaz Özdil, Bağlı Olduğu Köklü Örgütü Açıkladı

TAKİP ET

Tutuklanan Emre Olur'a Sedat Peker ile ilişkisi sorulan gazeteci Yılmaz Özdil, bağlı olduğu köklü örgütü açıkladı: "Kız babası örgütü..."

Başta AKP'li İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakın pek çok ismin işledikleri suçlara ilişkin ifşalarıyla Türkiye'nin gündeminde olan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in "basın danışmanı" Emre Olur kısa süre önce tutuklanmıştı.

Emre Olur'a sorgusunda 10 gazeteciyle Sedat Peker arasındaki ilişki sorulmuştu.

Bu soruda adı geçen gazetecilerden biri olan Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, şu ifadeleri kullandı:

 

"Medyamızın Son 10 Yılındaki Halinden Daha Ölümcül Organize Suç Örgütü Var mı?"

"Dünya basın tarihinde sayın medyamızın son 10 yılındaki halinden daha büyük, daha kötü, daha ölümcül organize suç örgütü var mı? Albay Murat Özenalp'i, albay Berk Erden'i, albay Tarık Akça'yı, albay Abdülkerim Kırca'yı, albay Mehmet Haşimoğlu'nu, yarbay Ali Tatar'ı, Mit mensubu subay Kaşif Kozinoğlu'nu, bu medya şehit etmedi mi?

Kahrından canına kıyan subaylarımız hakkında 'mermiye kafa attı' diye yazmadılar mı? Genelkurmay başkanına 'terörist' demedi mi bunlar?

...

Bana gelince… Sayın emniyetimiz, Sedat Peker'le irtibatım olup olmadığını sormuş. Daha önce açıklamıştım ama, bir de burdan yazılı olarak vereyim.

Kız babası örgütü mensubuyuz!"

Yılmaz Özdil'in yazısının tamamını okumak için tıklayınız.

sedat peker ilişkisi sorulan yılmaz özdil bağlı olduğu köklü örgütü açıkladı kız babası mensubuyuz emre olur