Sedat Peker: Namusu Olmayan Bir Şahıs Kaldığım Otelin Yayınını Yaptı, Gidiyorum

TAKİP ET

Sedat Peker, bir kişinin kaldığı otelde yayın yaptığını, bu sebeple otelden ayrılarak uzun bir yolculuğa çıkacağını duyurdu.

YouTube'a yüklediği videolarla Türkiye gündemini sarsan açıklamalar yapan Sedat Peker, konumunu kendi isteğiyle sık sık değiştirirken bu kez kaldığı otelde yayın yapılması sebebiyle bulunduğu yeri terk etti.

Kaldığı otelden yayın yapıldığını, bu sebeple de oteli terk edip yolculuğa çıkacağını belirten Peker, ''Kıymetli dostlarım bir tane namusu olmayan şahıs kaldığım otelin yayınını yapmış. Bu yüzden uzun bir yolculuk yapacağım. Malum, aileyle yolculuk zor oluyor ama biz her zorlukta olduğu gibi bunların da altından kalkmasını biliriz.

Bu sebeple perşembe ve pazar yayınlayacağımı söylediğim videolar belki gecikebilir (net olarak bilmiyorum), ancak söz namus ölmez sağ kalırsak mutlaka yayınlayacağım'' şeklinde paylaşımlar yaptı. 

Twitter'ım Açık 

Videolarda gecikme olabileceğini ancak Twitter'ını kullanmaya devam edeceğini açıklayan Peker, ani gelişmelere Twitter'dan katılacağını söyledi.

 

sedat peker otel yayın yolculuk gidiyorum