Sedat Peker Reşat Hacıfazlıoğlu ile Video Yayımladı: "Bize Yalvarıyordu Ara Ara Diye"

TAKİP ET

Dün HaberTürk kanalında konuşan Süleyman Soylu'nun iddialarına cevaben "yarın senin için bir sürprizim var" diyen Sedat Peker Reşat Hacıfazlıoğlu ile bir video yayımladı.

Dün akşam İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Habertürk kanalına katılmış ve gazetecilerin Sedat Peker ile ilgili sorularını yanıtlamaya çalışmıştı. Sunduğu açıklamaların yanlış olduğunu iddia eden Peker, Süleyman Soylu'ya "Süslü Süleyman, saat akşam altıda sana bir hediyem var" diyerek bugün Reşat Hacıfazlıoğlu ile telefon görüşmesini yayımladı.

"Durdur Dedi Durdurduk"

Sedat Peker sosyal medya hesabından "Bir gram namusun varsa istifa edersin!” başlığı ile "Süleyman Soylu'nun Habertürk canlı yayınında 'Tanırım, arkadaşım"'dediği Reşat Hacıfazlıoğlu’yla telefon görüşmem. Bir gram namusun varsa o koltukta oturma" diyerek yeni video yayımladı. Sedat Peker, Hacıfazlıoğlu telefon görüşmesinde Peker'in "Berat Beyle ilgili 'durdur' dedi durdurduk, 'yayımla' dedi yayımladık" dediği görüldü.

"Onun Düşmanlarını Diskalifiye Ettik"

Sedat Peker'in Soylu'nun açıklamasında kendisine "pislik" demesi ile ilgili tepki gösterdiği görülen videoda "Abi Ankara'ya git bu işleri toparla. Bu adamın yüzünden biz... Bu zamana ona yarıyordu bütün onun düşmanlarını diskalifiye ettik" demesi üzerine Reşat Hacıfazlıoğlu'nun "Evet. Burada çok üzerine geldiler... Onunla konuşacağım. Nasıl öyle bir şey söyledi şaşırdım" dediği görüldü.

"O Bize Ne Dediyse Biz Ona İnandık"

Peker'in "Bizim Berat Bey'e olan şeyimiz onun için biliyorsun, o bize ne dediyse biz ona inandık" ifadeleri üzerine Hacıfazlıoğlu''nun "Biliyorum bilmez olur muyum? Burada da çok üzerine geldiler. Bunun böyle bir şey yazmasından ben de çok hayret ettim. Bu kadar kendini taşıyan bir adam nasıl böyle bir kelime kullandı şaşırdım ben de, babası da sever seni, herkesten ayrı sever. Normalde demez ama yukarıdan baskı yaptılar ona" diye yanıt verdi.

Herkes Şaşkın

Sadece Soylu'yla ilişkisinin olmadığını yakın çevresi tarafından da tanındığını ifade eden Sedat Peker "Abi bu şeref meselesi. Çocuğumuza silah doğrulttular. Evimi narkotik köpeğiyle aradılar. Böyle namussuzluk olabilir mi? Bizim hemşehriler, akrabalar ne diyor abi, Süleyman Bey'in orada? 30 senedir sana iyilik yapıyoruz. Babanla başladık dostluk yapmaya, sana iyilik yaptık. Bu olmadı de abi." demesi üzerine Hacıfazıloğlu "Hepsi bu konuda seni haklı görüyor. Hatta bugün onun çok yakınıyla görüştüm, 'Biz de çok şaşırdık' diyor.Ben acayip rahatsız oldum. Onun öyle şey yapması çok yanlış. Bunu nasıl yaptığını da anlamış değilim" dedi.

"Bana Yalvarıyordu Ara Ara Diye"

Soylu'nun üzerinde çok emeği olduğunu söyleyen Sedat Peker "Sen bu adamın yanında gitmedin mi? Bizim çocuklar gitmedi mi? Sokmuyorlardı illerine, siz gittiniz da… 20 küsur senedir emeğimiz var, 30 senedir ailesine emeğimiz var." dedi. Buna karşılık Hacıfazıloğlu "Mehmet Ağar dayısını orada başkan yapacaktı. Biz orda 6 ay durduk. Senden yardım istedik. Çektirdik onları oradan. Bilmez mi onları. Bana yalvarıyordu ara ara. Ama zaman değiştiriyor mu abi adamı. Ben de şaşırdım."  diyerek çok ciddi iddialarda bulundu.

 

 

süleyman soylu sedat peker reşat hacıfazıloğlu berat albayrak