Sedat Peker Tarafından 'İfşa' İle Tehdit Edildi: Cem Küçük Kimdir?

TAKİP ET

Sedat Peker tarafından tehdit edilen gazeteci Cem Küçük kimdir?

1978 yılında Zonguldak'ta dünyaya gelen Cem Küçük, Zonguldak'ta gördüğü ilk ve orta öğreniminin ardından İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü'ne girdi.

Buradan mezun olduktan sonra 2012 yılında Yeni Şafak gazetesinde çalışmaya başlayan Cem Küçük, aynı zamanda TVNET'te yayın yapmaya başladı.

Andrew Mango'nun "Sultan'dan Atatürk'e Türkiye", Richard A. Clarke'ın "Kırılma Noktası", Norman Vincent Peale'in "Olumlu Düşünmenin Gücü" gibi kitapları çeviren Cem Küçük, 24 TV'de Ersoy Dede ile birlikte program yaptı.

İktidara yakınlığıyla bilinen bir yazar olan Cem Küçük, muhaliflere karşı sivri dilli yazılarıyla ve canlı yayınlarda seviyeyi süratle düşürmesiyle de biliniyor.

HaberTürk canlı yayınında Ersan Şen'le 20 Aralık operasyonunun ardından yaptığı tartışmada Şen'e nispet yapmak için inim inim inlemişti.

Sedat Peker Tehditleri

Eski bir suç ortağı olarak bir süredir AKP hükümetine ve paydaşlarına yönelik ifşalarda bulunan Sedat Peker'in yayınlarından Cem Küçük de nasibini alabilir.

Dün Sedat Peker'e yakın sosyal medya hesaplarından Cem Küçük'ün "Sedat Peker'in blöf yaptığı" ve "elinde önemli bir şey olmadığı" iddiasına cevap olarak Cem Küçük'ün çalıştığı Türkiye gazetesi ve TGRT Haber'in bağlı olduğu İhlas Holding'in CEO'su Rasim Kaan Aytoğu'ya ait olduğu iddia edilen cinsel içerikli görüntüler paylaşılmıştı.

Sedat Peker'in 'Blöf Yaptığı' İddiası Üzerine İhlas Holding CEO'su Cinsel İçerikli Görüntüleri Paylaşıldı


Bugün söz konusu sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda Cem Küçük "Etrafta Sedat Peker blöf yapıyor, elinde bir şey yok, diyen Cem Küçük senin videoların yok mu sanıyorsun? Nasıl çıkacaksın insan içine? 2015 Kıbrıs tatilinde ne yaptın?" ifadeleriyle alenen tehdit edildi.

Sedat Peker'in 'İhlas' İfşalarında İkinci Perde: Bu Kez Cem Küçük

sedat peker tarafından ifşa ile tehdit edilen cem küçük kimdir rasim kaan aytoğu ihlas tgrt akp cinsel içerikli görüntüler sızdırıldı