Sedat Peker'den ''Defne Hanım'' Tehdidi: Defne Hanımın Evinde Kimin Kalp Krizi Geçirdiğini Açıklarım

TAKİP ET

Sedat Peker, sosyal medya hesabından AKP yönetimini tehdit etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, "Sedat Peker tecavüzden dolayı karakola götürülüyor, orada her şey kapatılıyor, bırakılıyor. Bunu yeni öğrendim" ifadelerinin sosyal medyada gündem olmasının ardından açıklama yapan Sedat Peker, iddiaları ortaya atanları tehdit etti.

Defne Samyeli ve AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın arasında yaşanan 'ilişki' iddialarına işaret ettiği değerlendirilen Peker, ''Daha önce de söylemiştim. Havlamasını bilmeyen it, eve kurt çağırır diye. Hiçbir zaman suçlanmadığım bir olayı böyle gündem yaparsanız öyle bir şey yaparım ki, ben de Defne hanımın evinde kimin kalp krizi geçirdiğini anlatmaya başlarım. Şansınızı zorlamayın!'' dedi.

Twitter hesabından açıklama yapan Peker'in, gün içerisinde çok konuşulanlar listesinde bulunan 'Tecavüzcü pislik' etiketi sonrasında bu tweeti attığı düşünülüyor. 

Bazı Kullanıcıların Aklına Defne Joy Foster Geldi

Peker'in tweetini yanıtlayan bazı sosyal medya kullanıcıları Peker'in bahsettiği kişinin, 2 Şubat 2011 tarihinde FETÖ tutuklusu Ahmet Altan’ın oğlu Kerem Altan’ın evinde ölen ve ölüm nedeni olarak 'astım hastalığı' gösterilen Defne Joy Foster olabileceğini söyledi.

Şüpheli ölümü aydınlatılamayan ve ölümünün üzeri kapatılan Foster'ı işaret eden kullanıcıların iddialarının doğru olup olmadığı henüz bilinmiyor. 

Benim Anlattıklarım Dergilerde Yazanlar Gibi Olmaz 

Sosyal medya kullanıcılarının meraklı bekleyişini ve yoğun ilgisini fark eden Peker, ikinci bir tweet yayımlayarak ''Namussuzluk yapmayın, namussuzluk yapmayın. Benim anlatacaklarım dergilerde yazan gibi de olmaz, tüm detaylarıyla anlatırım. Namussuzluk yapmayın, adam gibi savaşın. Ben şehadet gömleğini giydim. Bundan sonrası ALLAH KERİM. LA GALİBE İLLALLAH!'' dedi.

 

sedat peker recep tayyip erdoğan defne samyeli joy foster kalp krizi