Sedat Peker'den Yeni Videoya Kısa Bir Süre Kala Spoiler

TAKİP ET

Ülke gündemini belirleyen itiraflarını sürdüren Peker, Pazar günü yayımlayacağı videonun içeriğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve bazı AKP'li isimlerin merkezinde yer aldığı karanlık ilişkiler ağına yönelik iddialarda bulunan organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Pazar günü yayımlayacağı yeni videosu öncesinde bu videonun içeriğine ilişkin bilgiler verdi.

Kendi ifadesiyle 'bir kamera ve bir tripod' ile ülke gündemini şekillendiren, dış basının da dikkatini çeken Peker, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Soylu'ya yine kendi taktığı lakapla hitap eden Peker'in açıklamaları şöyle:

"süslü süleyman'ı terfi ettirdim. Pazar günü ona innenin deliğinden Hindistan'ı göstereceğim. Kibrit kutusunda boşalan yere veyis ateşi yerleştireceğim. doğu amca konuk katılımcı olacak. Yeni misafirlerimiz var, hepsini deli edeceğim. pambuköreni ise kavanoza sokacağım.

süslü süleyman Fazlıoğlu sülalesiyle akrabalığı yoktu diyordu ya, benim Fazlıoğlu sülalesiyle akrabalığım sadece bir yerden değil. Üç ayrı yerden akrabalığım var. Onların cenazesi de benim, düğünü de benimdi."

Soylu'ya yönelik yeni bir yalanlama konuşması yapacağı anlaşılan Peker, geçtiğimiz günlerde Soylu'ya konuya dair sorduğu sorular nedeniyle eleştirilerin odağına yerleşen isimlerden gazeteci Veyis Ateş'i de programında ele alacağını duyurmuş oldu. Peker'in Pazar günü yayımlanacak videosunda konuya dahil olacak bir diğer isim ise Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek olacak. Hatırlanacağı üzere Perinçek ve Perinçek'in kontrolündeki medya organları kısa süre önce Peker'i FETÖ projesi olarak nitelendirmişti.

Yeni Telefon Görüşmesi Yarın Yayımlanıyor

Daha önce Hadi Özışık ve Reşat Hacıfazlıoğlu ile gerçekleştirdiği görüntülü telefon görüşmelerini ifşa eden Peker, Pazar günü yayımlanacak videodan önce bir telefon görüşmesi daha yayımlayacağını duyurdu.

İçeriği merak konusu olan görüşmenin konusunun ise Suriye silahları olduğunu yazdı. Peker, son videosunda iç savaş halindeki Suriye'ye sevk edilen silahlarla ilgili skandal iddialarda bulunmuş ve Türkiye'nin Türkmenlerin dışında el-Nusra'ya da SADAT aracılığıyla silah temin ettiğini söylemişti. Suriye'deki silah ticaretinin detaylarını kamuoyuyla paylaşan Peker'in konu üzerinden oluşturduğu gündemin yarın yayımlanacak görüşmenin akabinde ne noktaya ulaşacağı öngörülemiyor.

sedat peker yeni video 9. bölüm fragman spoiler süslü süleyman süleyman soylu içişleri bakanı veyis ateş kibrit kutusu doğu amca doğu perinçek fetö pambıkören demirören yıldırım demirören akp