Sedat Peker'in Adını Kullanarak Polisleri Tehdit Eden Oyuncu Ayşegül Çınar İçin İstenen Ceza Belli Oldu

TAKİP ET

İstanbul Beyoğlu'ndaki bir mekanda olay çıkaran oyuncu Ayşegül Çınar hakkında 6 yıla kadar hapis cezası istendi.

Erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu ile beraber gittiği mekanda olay çıkaran oyuncu Ayşegül Çınar hakkında istenen ceza belli oldu. Yüksek sesli konuştuğu için kendisini dışarı çıkarmak isteyen güvenlik görevlilerine saldıran ve olay yerine gelen polisleri, ''Sedat Peker bile videosunda benden bahsetti. Onlar her yerde. Sizi tek tek vurdurtacağım'' diye tehdit eden Ayşegül Çınar hakkındaki soruşturma tamamlandı. Çınar'ın 6 yıla kadar hapsi istenirken Çalıkoğlu'nun ise 6 suçtan toplam 22 yıl 1 aya kadar hapsi istendi. 

Ne Olmuştu?

 

Oyuncu Ayşegül Çınar ve erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu Karaköy Bankalar Caddesi’nde bulunan bir mekana gitti. Çalıkoğlu burada çevredeki vatandaşlarla tartışmaya başladı. Tartışma sırasında mutfaktaki bıçağı alan Çalıkoğlu, eline aldığı bıçakla mekan sahibi ve çalışanlara saldırdı. Çalıkoğlu ihbar üzerine bölgeye gelen polisin belindeki silahı da alarak mekana doğru ateş açtı. 

Erkek arkadaşının gözaltına alınmasına tepki gösteren Çınar da polisleri “Siz benim erkek arkadaşımı gözaltına alamazsınız. Ben sanatçıyım. Haritadan yer belirleyin. Gazetecileri çağıracağım buraya hepinizi rezil edeceğim. Ankara’daki rütbeli bağlantılarımı arayacağım. Sedat Peker bile videosunda benden bahsetti. Onlar her yerde. Sizi tek tek vurdurtacağım” diyerek tehdit etti.

oyuncu ayşegül çınar sedat peker polis tehdit istenen hapis cezası furkan çalıkoğlu