Sedat Peker'in Gündeme Getirdiği Sezgin Baran Korkmaz'ın Yurt Dışına Çıkış Görüntüleri Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Sedat Peker'in 9'uncu videoda söz ettiği Sezgin Baran Korkmaz'ın havalimanındaki görüntülerine ulaşıldı.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, İçişleri Bakanlığı'nın İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca, uluslararası kara para aklama suçlamasıyla aranan SBK Holding’in kurucu CEO’su Sezgin Baran Korkmaz'a ait  45 milyon dolara 'çöktüğünü' iddia etti.

Peker, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Korkmaz'a "Senin hakkında tahkikat yapıldı, yurt dışına çık. Yukarının haberi var, bu parayı da sil, sorun çıkacak" dediğini öne sürdü.

Yurt Dışına Kaçtı

Hakkında gözaltı kararı olmasına rağmen bulunamayan Korkmaz'ın evine yapılan operasyondan kısa süre önce yurt dışına kaçtığı öğrenildi. Ancak Korkmaz hakkında uzun süre yurt dışına çıkış yasağı olmasına rağmen operasyondan birkaç gün önce bu yasağın kaldırılması dikkat çekti. Korkmaz'ın malvarlığı üzerindeki tedbirler de kaldırıldı.

Ayrıca yurt dışına giden Korkmaz’ın, İstanbul Başsavcılığı’nın aldığı karar ve başvurularla bu imkanı elde ettiği de iddia edildi.

Yurt Dışına Çıkış Görüntüleri Ortaya Çıktı

Korkmaz'ın havalimanındaki görüntülerine ulaşıldı. Görüntülerde Korkmaz'ın rahatlıkla güvenliklerden geçebildiği fark edildi.