Sedat Peker'in Kripto Parası Çıktı: Yatırım Tavsiyesi Değildir

TAKİP ET

YouTube üzerinden yayımladığı video serisinde dile getirdiği iddialarla haftalardır Türkiye'nin gündemini işgal eden organize suç örgütü elebaşısı Sedat Peker adına kripto para çıkarıldı. Peker'in kripto parası düşüş eğiliminde ancak yeni videosunu yayımladıktan sonra ne olacağı belirsiz. (Yatırım tavsiyesi değildir)

"Sedat Peker Token" adıyla ve "SEDATPEKER" kısaltmasıyla dün gece yarısı çıkarılan kripto para, token kategorisinde yer alıyor. Girişimin Telegram sayfasında ise yaklaşık bin kişinin olduğu öğrenildi.

Genellikle şaka ve eğlence üzerine oluşturulan "meme coinler", Tesla CEO’su Elon Musk’ın Dogecoin paylaşımları ile popülerlik kazanmıştı.

Nedir Bu "MEME Token"?

MEME Token kripto para birimi geçen hafta yaklaşık %1500 oranında değer kazandı ve bin 900 dolar seviyesine yükseldi.

Son yedi gün içinde yakaladığı bu yükselişle MEME token, en iyi performans gösteren kripto paralardan biri hâline geldi.

"MEME", kullanıcıların işlem yapabilecekleri ve "değiştirilemez tokenler (NFT)" satın alabilecekleri bir platform olan MEME’nin yönetişim belirtecidir.

NFT’lerin birçok kullanım durumu var, ancak kullanıcılar genellikle popüler DeFi trendlerine sahip benzersiz sanat eserleri içeren nadir ticaret kartlarını satın alabilir ve işlem yapabilir. MEME, bu nadir NFT’leri satın almak için harcanabilecek Ananaslar oluşturmak için gereklidir.

Sedat Peker Kripto para Sedat Peker Token MEME Token Dogecoin Bitcoin Sedat Peker yeni video Elon Musk Tesla