Sedat Peker'in Masasında Duran Kitapların Satışları Arttı

TAKİP ET

Her videosunda farklı bir kitaba yer veren Sedat Peker'in masasında duran kitapların internet baskıları bitti, yeni baskılar yolda.

Anlattığı olaylarla dikkat çektiği kadar masasında duran kitaplarla da adından söz ettiren Sedat Peker, kitap satışlarına da yön verdi. Her videosunda masasına farklı kitaplar koyan Peker, şimdiye kadar şu kitaplarla izleyicilerin karşısına çıktı.

- Kovulan Sosyalist Troçki – Isaac Deutscher

- Baba'nın Dönüşü – Mario Puzo

-  Aptallar Erken Ölür – Mario Puzo

- Hayırsız Peygamber Bob Dylan – Mike Marqusee

- Son Cüret – Yılmaz Özdil

- Hz. Ali- İslam’ın Doğuşu ve İlk Ayılıklar – Oral Çalışlar

- Ezilmiş ve Aşağılanmışlar - Dostoyevski

- Her Şey Seninle Başlar – Mümin Sekman

- Aile – Mario Puzo

- Münih'e Kadar 6 Mezar – Mario Puzo

Talepler Yüzde 10 Oranında Arttı 

Alfa Yayın Grubu'nun satış departmanından bir yetkili Peker'in masasında yer verdiği kitapların satışlarının arttığını, söz konusu yayın grubu tarafından piyasaya sürülen "Kovulan Sosyalist", "Her Şey Seninle Başlar" ve "Hz. Ali-İslam'ın Doğuşu ve İlk Ayrılıklar" isimli kitaplara olan talebin yüzde 10 oranında arttığını söyledi.

Ayrıca Peker'in bahsettiği bir diğer kitap olan Vedat Türkali'nin "Bir Gün Tek Başına" isimli romanının internet baskıları bitti. 

Bu Kitap Sedat Peker Tarafından Duyurulacak Deseler İnanmaz Hatta Korkardık 

Butik bir yayınevi olan Paris Yayınları'nın sahibi Muammer Kıranoğlu, pandeminin ilk dönemlerinde basılan "Hayırsız Peygamber Bob Dylan" kitabının dağıtımını istedikleri gibi yapamadığını ancak Peker'den sonra satışların iyiye gittiğini söyleyerek, "Üzülmüştük. Çünkü çok önemli bir kitap bu. Sadece Bob Dylan'ı değil o dönem ABD'de yaşanan büyük değişimi de anlatıyor. Ama pandemi şartları nedeniyle satış rakamları düşüktü ve kitaplar elimizde kalmıştı. Ebatlı olduğu için de maliyetli bir kitaptı.

'Bu kitap Sedat Peker tarafından duyurulacak' deselerdi inanmazdık. Hatta korkardık. Ama şimdi elde kalan kitaplar tatlı tatlı satılıyor" ifadelerini kullandı.

İlk baskının tükenmek üzere olduğunu bu sebeple 2'inci baskı için hazırlık yapıldığını söyleyen Kıranoğlu, "Kitabımızın reklamının yapılmış olması bizi tabii gülümsetti" şeklinde konuştu.

 

sedat peker kitap masa satış arttı çoğaldı paris yayınları bob dylan