Şehir Eşkıyası, 'Erkek Doktor İstemiyorum' Diyerek Doktora Saldırdı: Mürteci Yeni Akit Sahip Çıktı

TAKİP ET

İzmir'de asistan hekim Mücahit Furkan Balcı, muayene ettiği kadının kocası şehir eşkıyası tarafından saldırıya uğradı.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Birimi'nde bir şehir eşkıyası doktora saldırdı.

Asistan Hekim Mücahit Furkan Balcı, muayene için odasına aldığı Suriyeli kadının şikayetini dinledi. Bu sırada Suriyeli hasta kadın, eşinin de içeri girmesini istedi ancak Balcı buna olumsuz yanıt verdi. Bu nedenle Suriyeli kadın "Erkek doktora muayene olmak istemiyorum" diyerek dışarı çıktı. Bir süre sonra Suriyeli kadın ve Kürt olduğu öğrenilen eşi kapı önünde Mücahit Furkan Balcı ile tartışmaya başladı. Mehmet Ali Kılınç adlı şehir eşkıyası yumruk atarak doktor Balcı'nın burnunu kırdı.

Araya giren hastane personeli ve hastalar olaya müdahale ederken Balcı, darp raporu alarak şikayetçi oldu. Mehmet Ali Kılınç adlı şehir eşkıyası olay yerinde gözaltına alındı.

Doktor Balcı, şikayet dilekçesinde şunları belirtti:

Bayan hastayı muayene edeceğim sırada 'Erkek doktor istemiyorum, eşim içeri girsin" dedi. Ben de 'Burası kadın doğum kliniği, içeriye alamam' dedim. Ben muayene olmak istemiyorum' diyerek dışarı çıktı. Kısa süre sonra kapıya sertçe vurmaya başladılar. Ben ne oluyor diye açtığımda 'Ben vurdum, ne bakıyorsun karıma' dedi. Şahıs beni itekledi. Ben de kendimi korumak için onu ittim. Şahıs burnuma yumruk attı. Bu nedenle burnum kırıldı. Beni darbeden şahıstan şikayetçiyim.

Olaydan sonra AKP yandaşı mürteci Yeni Akit, Balcı'yı hedef göstererek şehir eşkıyasına sahip çıktı.

TamgaTürk'e konuşan Balcı'nın ailesi saldırıya uğrayan doktorun gözlüğünün kırıldığını, bu gece müşahede altında kalacağını belirtti. 

 

izmir mücahit furkan balcı doktora saldırı sağlıkta şiddet