Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsünü Taciz Eden AKP'li Hala Serbest

TAKİP ET

Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsü Beyza Tufan'ın ifşa ettiği taciz dolu mesajların sahibi AKP'li İsmail Korkut Kumaş için yetkililer sessizliğe gömüldü. Yargı herhangi bir adım atmazken şahsın üyesi olduğu AKP'den de şu ana kadar bir açıklama gelmedi.

AKP Zonguldak Ereğli Gençlik Kolları Üyesi İsmail Korkut Kumaş isimli şahıs, sosyal medya hesabından Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsü Beyza Tufan'ı hedef alan taciz dolu mesajlar paylaştı. Tufan'a hitaben "15 Temmuz'da fırsatı kaçırdık, tekrarı olursa seni cariyem yapacağım Beyza" ifadelerini kullanan tacizci üyesi olduğu iktidar partisinden de bir açıklama gelmedi.

Tufan, her gün farklı bir kadını hedef alacak şekilde yeni bir örneği görülen bu mesajı paylaştı ve "Bak sen, fırsatı kaçırmış, beni cariyesi yapacakmış. Sorsan kendini Müslüman olarak tanımlayan ama milletin namusunda ırzında gözü olan bu sapıkları görün diye paylaşıyorum" notunu düştü.

Öte yandan Şehit Anaları Derneği Basın Sözcüsü Tufan, Mahir Ünal ile AKP Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun'u da etiketledi ve "Teşkilat üyelerinizin ahlakı takdire şayan" sözleriyle AKP'yi eleştirdi.

beyza tufan taciz akp mahir ünal ismail korkut kumaş 15 temmuz