Şehit Cenazesine Katılan Özgür Özel'e Memleketi Manisa'da Tepki Gösterildi: Özel, Cenaze Evinden Zar Zor Ayrıldı

TAKİP ET

Memleketi Manisa'da şehit cenazesine katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel tepki çekti. Yuhalanan Özel, cenaze evinden korumaları eşliğinde zar zor ayrıldı.

Pençe Kilit harekatında hayatını kaybeden Türk kahramanımız Piyade Sözleşmeli Er Enis Budak'ın Manisa'daki cenazesine katılan Özgür Özel'e hemşehrileri tepki gösterdi.  

Son yolculuğuna uğurlanan Budak'ın cenazesine katılmak isteyen Manisa'lı Özel, gittiği cenaze evinde yuhalandı. "Özgür Dışarı!" sloganlarıyla cenaze evinin dışına itildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel cenaze evinden 'yuh' sesleri ile ayrıldı. 

Korumaları eşliğinde zar zor cenaze evinden ayrılan Özgür Özel X hesabından hiçbir şey olmamış gibi şu şekilde bir paylaşımda bulundu:

"Son 24 saatte çok acı haberlerini aldığımız 12 evladımızdan, hemşehrimiz Enis Budak'ı Manisa'da son yolculuğuna uğurladık. Değerli ailesine baş sağlığı dileklerimizi ilettik. Hepimizin bir kez daha başı sağolsun."

 

TBMM'de terörist saldırılarla ilgili yayınlanan ortak bildiriye AKP, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi'nin grup başkanvekilleri imzalamıştı. DEM Parti ve CHP bildiriye imza atmamıştı. 

Özgür Özel'den Ortak Bildiri Açıklaması: Bildiri İmzalamakla Şehit Gelmiyor Olsa Ben Günde 5 Bin Tane Bildiriye İmza Atayım

CHP'den Ortak Bildiri Açıklaması: Milli Savunma Bakanı Kapalı Oturumda TBMM'yi Bilgilendirmeli

Manisa'daki Şehit Cenazesine Giden CHP Genel Başkanı Özgür Özel Yuhalandı

özgür özel şehit pkk chp manisa