Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun Babası Akşener'e Seslendi: Bursun Belgesi Var, Yazıklar Olsun

TAKİP ET

İYİ Parti'nin Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun katili Nurullah Semo'ya burs verdiği iddialarıyla gündeme gelen Seyithan İzsiz'i İstanbul 3'üncü bölge 2'nci sıradan milletvekili adayı göstermesinin ardından Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun babası Fuat Mahir Çakıroğlu sert tepki gösterdi.

İYİ Parti’nin İstanbul 3’üncü bölgeden 2’nci sıraya yazdığı Seyithan İzsiz'in, 20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi’nde Kürtçü terör örgütü PKK’lı Nurullah Semo tarafından bıçaklanarak şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun katiline burs verdiği ve Semo’nun akrabalarının düğününe katıldığı ortaya çıkınca, milliyetçi camia büyük bir şok yaşamıştı.

İYİ Parti'nin Skandal Adayı: PKK'lılara Şehit Diyen Kişiye Taziye Sunan, FETÖ'cülere Hocam Diyen Seyithan İzsiz

İYİ Parti Adayı İzsiz'in, Şehit Fırat Çakıroğlu'nu Katleden Teröristin Akrabalarının Düğününde Eğlendiği Ortaya Çıktı

İYİ Parti Milletvekili Adayı Seyithan İzsiz, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu Şehit Eden Teröriste Burs Verdiği İddiasıyla İlgili Konuştu

Konuyla ilgili ilk defa konuşan Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun babası Fuat Mahir Çakıroğlu, olaya çok üzüldüğünü ve kızgın olduğunu belirtti.

Ülkü Ocakları İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılan Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun babası Fuat Mahir Çakıroğlu, burada yaptığı konuşmada Seyithan İzsiz’i ve İYİ Parti yönetimini sert bir dille eleştirdi.

“Oğlumun kanını nasıl sattınız?”

İftara gelmeden önce oğlunun mezarını ziyaret ettiğini söyleyen acılı baba Fuat Mahir Çakıroğlu, “Ben buraya Fırat’ın kabrinden geldim. Malum medyada çıkan ve kesinleşmiş olarak bildiğimiz gerçekten doğru olan belgeleri olan Seyithan İzsiz denen bir şerefsiz, Fırat’ın katiline benim oğlumu katleden insana burs veriyor. Buradan İYİ Parti'ye sesleniyorum. Meral hanıma sesleniyorum ayağını denk alsın, biz bu vatan için şehit veriyoruz. Ağrı’dan PKK’lı HDP’li bir şahıs bilemem ne başkanı diye ne aldın acaba ondan, benim oğlumu sattın?"

Müsavat Dervişoğlu’na da seslendi!

"Buradan Müsavat Dervişoğlu’na da sesleniyorum: Fırat’ı kabre beraber koyduk, siz nasıl insansınız, nasıl kabul ediyorsunuz bu insanları? Milliyetçiyiz, ülkücüyüz diye geçiniyorsunuz. Buradan İYİ Parti’nin içindeki evlatlarıma sesleniyorum. Buna karşı çıkacaklar inşallah biliyorum. Bundan sonrada onlarla uğraşacağım bunların Atatürkçülükle, milliyetçilikle alakaları kalmamıştır. CHP’de buna dahildir."

 

 

fuat mahir çakıroğlu fırat yılmaz çakıroğlu seyithan izsiz meral akşener iyi parti müsavat dervişoğlu