Seküler Milliyetçilik: Bahadırhan Dinçaslan'ın Beklenen Kitabı Çıktı

TAKİP ET

Bahadırhan Dinçaslan'ın kaleme aldığı Seküler Mililyetçilik - 21. Yüzyılda Türk Milliyetçiliğinin Teorisi başlıklı kitabı yayımlandı. Kitap ön siparişte büyük ilgi görmüş, ilk baskısı ön siparişte tükenmişti.

TamgaTürk kurucusu Bahadırhan Dinçaslan'ın Seküler Milliyetçilik başlıklı kitabı, Türk Dünyası'nın ortak bayramı Nevruz'da cumhuriyetin 100. yılına armağan olarak çıktı. Kitap, 21. Yüzyılda Türk Milliyetçiliğinin Teorisi alt başlığını taşıyor ve hep pratik tartışmalara hapsedilen milliyetçiliğin esaslarının yeniden ele alınması gerekliliğine dikkat çekiyor.

Sosyobiyoloji alanında birçok makale ve kitaba atıflarla milliyetçiliğin hem faydalı, hem zaruri olduğunu ispatlamaya girişen kitapta, millet olma halinin gerekliliğine, hürriyetçilik ve demokrasiye, dinî ve mistik düşünce tarzının mahzurlarına ve Turancılığa değiniliyor. Dinçaslan, "Seküler Milliyetçilik" ifadesinin ayırt edici bir marka olarak kullanılmasının zaruri olduğunu söylerken, bu yeni milliyetçiliğin rüştünü ispat ederek ana akım hale gelmesi için mücadelenin gerekliliğine de dikkat çekiyor.  

Kitap yalnızca milliyetçilik teorisini merak edenlere hitap eden bir eser değil. Değinilen tespit ve deneyler, insanoğlunu anlamak isteyen herkes için ilginç bir okuma vaat ediyor. Çeşitli milletlerin evrimlerinin de ele alındığı kitapta çeviriler, alıntılar ve ilginç tespitler var. 

Kalın kapaklı, 196 sayfa olarak Yenisey Yayınları'ndan çıkan eser, ön sipariş döneminde sipariş verenler için imzalı olarak adreslere gönderilmeye başlandı. Bu geceden itibaren verilecek siparişler imzasız olarak okurlarına ulaşacak. Bir süre boyunca yalnızca TamgaTürk doğrudan satış kanalları üzerinden satışa sunulacak kitabın gelirleri de TamgaTürk'ün finansmanında kullanılacak. 

TamgaTürk ailesi olarak yazarımızın okuyucusunun bol olmasını diliyor, satın almak isteyenler için doğrudan satış bağlantısını paylaşıyoruz.

Satın almak için tıklayın.

Seküler milliyetçilik Seküler Milliyetçilik Kitabı Seküler Milliyetçinin El Kitabı Bahadırhan Dinçaslan M. Bahadırhan Dinçaslan kitap Türk milliyetçiliği Milliyetçilik teorisi İskender Öksüz Yenisey Yayınları Yenisey Kitap milliyetçilik kitabı