Selçuk Özdağ: Bahçeli'nin İfadelerine Kargalar Bile Güler

TAKİP ET

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, uğradığı saldırıyı kendisinin organize ettiğini iddia eden Devlet Bahçeli'ye yanıt verdi.

Devlet Bahçeli bugünkü grup toplantısındaki konuşmasında Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'ın uğradığı saldırıyı Özdağ'ın kendisinin organize ettiğini öne sürdü. Bahçeli, Özdağ'a ilişkin "Sicili kabarık bir siyasetçinin evinin balkonuna kamera yerleştirip kavga anını kayda aldırması, sonra da dönüp masumiyet pozuna bürünmesi, bununla da yetinmeyip “Bana saldırdılar” çığırtkanlığına tevessül etmesi bildik bir numaradır" ifadesini kullandı. 

Halk TV'de Can Coşkun ile Haber Masası'na bağlanan Selçuk Özdağ, Bahçeli'nin ifadelerine yanıt verdi. Özdağ, "Sayın Bahçeli'nin açıklamalarını dinleyemedim. Fakat arkadaşlarım uyardılar. Daha sonra konuşmasının o bölümünü dinledim. Buna kargalar bile güler. Sayın Bahçeli öncelikle bu olayla alakalarının olmadığını söylüyordu. Sonra bazı milletvekilleri ve bazı gençlik kolları yetkilileri Cumhuriyet Başsavcı vekilini tehdit ettiler. Onlar hakkında henüz işlem yapılmadı suç duyurusunda bulunacağız" dedi.

Saldırının planlı şekilde yapıldığını vurgulayan Özdağ, "Burada aranan kişi 5 kişi. 2 kişi kendileri teslim oldular. Sayın Bahçeli'ye o iki kişinin ifadesini hatırlatmak isterim. O iki kişi ifadelerinde "İş arıyorduk" diyorlar. Arabayı da Ülkü Ocakları başkanvekilinden almışlar. O araba salı günü yine bu sokağa gelmiş, çarşamba günü de. Görüntü kayıtlarından tespit ettireceğim. Bir keşif yapmışlar buraya" ifadelerini kullandı.

"Sayın Bahçeli'nin ifadesine ben güldüm buna kargalar bile güler" diyen Selçuk Özdağ, "Şimdi hükümete büyük bir sorumluluk düşüyor bu 5 kişiyi hala yakalayamadılar. 7 kişi var dosyada, 2 kişi teslim oldu" diye ekledi ve sanıkların ifadelerinde "Selçuk Özdağ'ı gördük. Selçuk Özdağ sen misin dedik. Evet dedi. Sen niye FETÖ'yü destekliyorsun dedik" sözlerini kullandıklarını söyledi.

selçuk özdağ saldırı sokakta saldırı sokak sokakta afşin hatipoğlu orhan uğuroğlu ülkü ocakları ülkü ocaklı abdurrahman gülseren gelecek partisi gelecek partili genel başkan yardımcısı gelecek partisi genel başka