Selçuk Özdağ'dan Erdoğan'a: Güya 'Seçim Tarihi Belli Oldu Hadi Adayınızı Açıklayın' Diyerek Muhalefeti Gazlıyor

TAKİP ET

Erdoğan'ın seçim tarihi hakkında 14 Mayıs'ı işaret etmesine yönelik tartışmalar sürüyor.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimler için 14 Mayıs'a işaret etmesi hakkında, "Güya seçim tarihi belli oldu hadi adayınızı açıklayın diyerek muhalefeti adeta gazlıyor" ifadelerini kullandı. 

Özdağ, Twitter'dan şunları yazdı:

"Burası önemli: CB Erdoğan seçim için 14 Mayıs tarihini işaret etti. Dikkat edin ilan etmedi! Bu sayede sabırsızlıkla beklediği adayınızı açıklayın diyerek aklınca gel gel yapıyor. Erdoğan'ın sözleriyle hareket etmeyecek kadar aklımız, tecrübemiz var. Biz devletin sözüne itibar ederiz.
 
Devletin sözü de yazı ile olur. Güya seçim tarihi belli oldu hadi adayınızı açıklayın diyerek muhalefeti adeta gazlıyor. Maalesef biraz daha beklemen gerekecek Sn CB. Haa yok bekleyemem diyorsan resmî gazetede seçim tarihini ilan et.
 
Eğer ki sözleriniz bir devlet adamının sözleri olsaydı, birkaç hafta öncesine kadar hançerinizden haykırarak seçim tarihi “18 Haziran” ve kimse bu tarihten önce bir seçimi hayal etmesin diyordunuz. Ne oldu peki? Mesela Aralık sonuna kadar EYT’nin sözünü vermiştiniz!
 
Bu sözünüze güvenen insanlar hala bekliyor biliyor musunuz. Ne oldu o iş? İşinize gelen bir konuda bir gece yarısı düzenleme yapıyorsunuz ama işinize gelmedi mi leylim ley. Size güvenen ayazda kalır. Size güvenip/aldanıp da aday falan açıklamayız. Resmî gazeteyi bekliyoruz.:)"

selçuk özdağ erdoğan seçim tarihi muhalefetin adayı