Selde Kaybolan 78 Yaşındaki Adamın Cesedine Ulaşıldı

TAKİP ET

Sakarya'da selde kaybolan 78 yaşındaki Sami Özkul'un cansız bedenine ulaşıldı.

Sakarya Akyazı'da yağan sağanak yağmur nedeniyle Dedeler Mahallesi'nde bulunan dere taştı.

Evi dere yatağının kenarında yer alan 78 yaşındaki Sami Özkul, evinin önünde devrilen direği düzeltmekle uğraştığı esnada sele kapılarak kayboldu.

Arama kurtarma çalışmaları sırasında sele kapılan 78 yaşındaki Sami Özkul'un cansız bedeninin suya kapıldığı yerin 2 buçuk kilometre mesafe uzağındaki Mudurnu Çayı'nda bulunduğu bildirildi.

Babasının suya kapıldığını öğrenen Sami Özkul'un kızı "Benim babam buralardadır. Bırakın beni bulayım onu. Benim sesimi duyunca gelir" dedikten sonra sinir krizi geçirerek bayılmıştı.

Özkul'un kuzeni olan Yaşar Bozan ise arama kurtarma çalışmaları sırasında "Biz sabah birlikte dayı oğlumun evinin önündeydik. Daha sel suları yükselmemişti. Bana, 'Arabaları dere kenarından uzak bir noktaya alalım' dedi. Ben şeker hastasıyım eve gitmem gerekiyordu. Eve gidip yemek yedim. Sami’nin kaybolduğunu söylediler. Dere taşmıştı, etraf sel sularıyla kaplanmıştı. Hemen AFAD’ı aradık. Şu ana kadar izine rastlayamadılar, arama çalışmalarını dere yatağında ve çevresinde sürdürüyorlar" demişti.

Selde Kaybolan 78 Yaşındaki Adamın Cesedine Ulaşıldı