Selvi: Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde Sürpriz Bir İsme Yönelecek

TAKİP ET

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu bir dönem daha belediye başkanı olarak düşündüğü ve sürpriz bir aday çıkaracağını iddia etti.

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, yayımladığı yazısında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sürpriz bir isme yönelebileceğini iddia etti.

“Millet ittifakını belirleyici bir faktör de Cumhurbaşkanı adayları olacak” şeklinde konuşan Selvi, "Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş en iddialı üç isim. Abdullah Gül ile Ali Babacan ise şimdilik denklem dışına çıkmış görünüyor" ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu hakkındaki düşüncelerine de değinen Selvi, "İmamoğlu ve Yavaş’ın bir dönem daha belediye başkanı olarak devam etmesi eğiliminde olan CHP liderinin sürpriz bir ismi ortak aday olarak önerebileceği konuşuluyor. Çok erken ama siyaset dışından bir isim konuşulmaya başlandı" iddialarını öne sürdü.

abdülkadir selvi hürriyet yazar iddia öne sürdü kılıçdaroğlu ekrem imamoğlu mansur yavaş cumhurbaşkanlığı adayı sürpriz bir isim yönelecek seçecek belediye başkanlığı düşünüyor dedi