Selvi Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayını Tayin Etti

TAKİP ET

Canlı yayın suflecisi Abdulkadir Selvi, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayını açıkladı.

AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a canlı yayında fısıltıyla sufle verdiği anlarla hafızalara kazınan Abdulkadir Selvi, Hürriyet'teki köşesinde kaleme aldığı yazısı ile Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayını tayin etti.

"Bir süredir siyasi kulislerde Özgür Demirtaş’ın cumhurbaşkanı adayı olduğu konuşulmaya başlandı. Hatta Özgür Hoca’nın görüştüğü bazı isimlere Kemal Kılıçdaroğlu’nun adayı olduğuna dair bir izlenim verdiği söyleniyor" diyen Selvi, Prof. Demirtaş'ı aradığını belirtti.

"Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ı daha şanslı görenlerdenim ama yine de Özgür Hoca’yı aradım. 'Cumhurbaşkanı adayı olduğunuz konuşuluyor' dedim" diyen Selvi, "Şaşırmadı. Ama konuşmadı da. 'Ailede bir prensip kararı aldık. Siyaseten hiçbir şey söylemeyeceğiz' dedi. Kararına saygı duydum" ifadelerini kullandı.

"Ama kulislerde Kılıçdaroğlu’nun muhtemel adayı olarak Temel Karamollaoğlu ve Meral Akşener’le görüştüğünün konuşulduğunu söyledim" diyen Selvi yazısında "Aynı prensibini hatırlatmakla yetindi. Ekonomiyle ilgili değerlendirmelerini dikkatle izlediğim Özgür Demirtaş’la ilgili cumhurbaşkanı adaylığı iddialarını paylaşmak istedim" ifadelerine yer verdi.

abdulkadir Selvi Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayını Tayin Etti