Şenol Güneş Milli Takımdan Ayrıldı

TAKİP ET

Şenol Güneş, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü'nü bıraktı.

A Milli Futbol Takımı, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda karşı karşıya geldiği Hollanda'ya 6-1'lik tarihi bir farkla yenilmişti.

Mağlubiyetin ardından Şenol Güneş ve Türkiye Futbol Federasyonu yönetimine tepkiler yükselirken Güneş'in Milli Takım hocalığından ayrıldığı bildirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada "A Milli Takım Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ile yapılan görüşmeler sonrasında karşılıklı olarak yolların ayrılmasına karar verilmiştir. Ülkemize önemli başarılar yaşatan değerli hocamız Sayın Şenol Güneş’e görev sürecindeki çalışmaları ve Türk futboluna yaptığı katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında sağlık ve başarılar dileriz" denildi.

Sözcü muhabiri Yasin Yıldırım ise ayrılık haberi henüz çıkmadan önce yaptığı yorumda "Şenol Güneş de Beşiktaş'taki misyonunu tamamlamak üzereyken “Gel bizi kurtar” diyerek yalvar yakar yeniden Milli Takım koltuğuna oturdu, 3.2 milyon Euro maaşla. Uluslar Ligi'nde küme düşme ve Euro 2020 fiyaskosu akıllarda. Şimdi kovmak için elli takla. Evet Güneş'in de dediği gibi bu düzende bir yanlışlık var. TFF'ye hoca arıyorsanız ilk önce şu maaşları biraz düşürün. 500 bin Euro yapın da Ay-Yıldız sevdalılarını bir görelim önce. Sonra inşaat harcından değil de futbolun harcından anlayanları TFF'nin tepelerinde görelim. Sonrası kolay" ifadelerini kullanmıştı.

Şenol Güneş Milli Takımdan Ayrıldı TFF'ye hoca arıyorsanız ilk önce şu maaşları biraz düşürün 500 bin Euro yapın da Ay Yıldız sevdalılarını bir görelim önce