Şenol Güneş'ten Yiğit Bulut'a Cevap: Ekonomiyi Batırmış Adam Bana Ekonomiden Bahsediyor

TAKİP ET

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Yiğit Bulut'un açıklamalarına sert çıktı.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı ve Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Yiğit Bulut'un Türkiye milli takımı hakkında söylediği "Milyonluk transferler Yaşanan şımarık hayatlar Vergisi kaçırılan transfer paraları Vatandaşın cebinden çıkan milyarlık borçlar ve silinen faizler Futbol hariç her şeyle ilgilenen milyonlar ödenen şımarık federasyon ve üyeleri" şeklindeki açıklamasına tepki gösterdi.

İnternet üzerinden gerçekleştirilen toplantıda konuşan Güneş, takımın küme düşmesi hakkında "Birinciliği düşünürken sonuncu olduk. Küme düştük. Almanya 6 yedi diye yok mu oldu? Biz Almanya değiliz ama sürdürülebilir bir kadro oluşturmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu. 

Kendi maaşı ve aynı zamanda Yiğit Bulut'un söylemlerine de değindiği anlaşılan Güneş, "Benim maaşım belli, gidin merak ediyorsanız sorun. Bir haber yapmışlar, her yere dağıtmışlar gidiyor. Ekonomiyi batırmış adam bana ekonomiden bahsediyor. Ben para çalmadım ki! Ben çalışıyorum, çalıştığımın da karşılığını alıyorum. Beni kimse paspas yapamaz" ifadelerini kullandı. 

yiğit bulut şenol güneş tff milli takım ekonomi sert sözler cevap